Planetary Serisinin İkinci Cildi Planetary: Dördüncü Adam Raflarda!

Planetary Serisinin İkinci Cildi Planetary: Dördüncü Adam Raflarda!
  • 1
    0
    0
    1
  • Geçtiğimiz ay ilk cildi Türkçe'ye basılan Planetary'nin ikinci cildi Dördüncü Adam artık raflarda. DC'nin efsane çizgi roman serisi Planetary, oldukça sevilen bir seri fakat ülkemizde pek bilinmiyor. İthaki'nin Türkçe'ye kazandırmasıyla beraber Türk çizgi roman severlerine de sunulan bu seriyi şiddetle öneriyoruz. 

    İlk ciltte Planetary'nin nasıl bir organizasyon olduğunu tanımış, Elijah Snow karakteriyle tanışmış ve farklı öyküler okumuştuk. İkinci ciltte ise bu öyküler hız kesmeden devam ediyor. Planetary organizasyonu, dünyanın sırlarını keşfediyor, sorunları çözüyor ve kendi geçmişleriyle yüzleşiyor. İlk ciltte tanıtılan fakat kim olduğu söylenmeyen Dördüncü Adam ise bu ciltte sırrını ortaya çıkarıyor. Planetary, popüler kültüre zekice göndermeler yapmayı ve çizgi roman kültürüne selam vermeyi de unutmuyor. İkinci ciltin ilk başında ünlü yönetmen ve çizgi roman yazarı Joss Whedon'ın önsözü de bulunuyor. İyi okumalar!

    Tanıtım Bülteni

    "Kışkırtıcı ve bağımlılık yaratan bir seri. Çizgi roman dünyasının en iyilerinden." -Entertainment Weekly

    PLANETARY'nin ikinci cildi takımın gizemli destekçisi Dördüncü Adam'a odaklanıyor. Elijah Snow, Jakita Wagner ve Davulcu süperinsan arkeoloji çalışmalarına devam ederken radyoaktif insan deneklerin bulunduğu gizli bir hükümet yerleşkesini ziyaret ediyor, gerçeğe dönüşen kurgusal bir yapıyı keşfediyor ve "Dörtlü" olarak bilinen kötücül grup hakkında bilgi ediniyor. Bu araştırmalar sürerken Elijah, Dördüncü Adam'ın kimliği ile kendi gizemli geçmişi hakkında bazı şaşırtıcı gerçeklere ulaşıyor.

    Buffy the Vampire Slayer ve Firefly'ın yaratıcısı Joss Whedon'ın önsözüyle


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.