Asla Kaybetmeyenler Kulübü Suits'ten Unutulmaz 10 Şarkı

Asla Kaybetmeyenler Kulübü Suits'ten Unutulmaz 10 Şarkı
  • 0
    0
    0
    0
  • Suits. İçinde inanılmaz enteresan karakterler barındıran, sarkazmın da kitabını yazan çok keyifli bir işti. İçinden bir düşes bile geçmiş bir diziden bahsediyoruz. Meghan Markle'ın 6 sezon boyunca inanılmaz performanslar sergilediği dizi. Donna- Harvey ikilisinin sinerjisi, Jessica'nın hem siyahi hem kadın olmasına rağmen asla kimseye taviz vermeyen güçlü bir patron rolünde olması, sürekli güncel ve yeni isimlerin dahil olmasıyla harika bir 9 sezon izledik. Benim favori müzik ve sahnelerimi toplarsak içerik 250 madde olacağından, biraz eleme yaptım. Suits deyince akla gelen 10 güzel sahne ve müziği, sizlerle. Keyifli okumalar!

    1. Changing- The Airborne Toxic Event:

    Dizilerin ilk sahneleri, açılış müzikleri bana göre her zaman iddialı ve merak uyandırıcı olmalıdır. Bence bu ideal olmuş.

    2. To Build A Home/ That Home- The Cinematic Orchestra:

    Donna Paulsen'in varoluş sebebi olan işini kaybettiği, ailesinden koparılır gibi hissettiği ve gözyaşlarımızı zor tuttuğumuz o kovulma sahnesi...

    3. Normal Song- Perfume Genius:

    Mike'ın büyükannesi için aldığı ve hevesle döşediği evi görmeye davet ettiği büyükannesi maalesef gelirken hayatını kaybediyor. O yarım kalmışlık, o isyan edememe...

    4. First- Cold War Kids:

     Paula, muhtemelen 12 yıldır kaçtığı gerçeği Harvey'in yüzüne vuruyor...

    5. The Scientist- Tyler Ward:

    Harvey gerçeğiyle yüzleşip Donna'nın gidişini kabulleniyor. Donna'ya gidip son 12 yıl için teşekkür ediyor ve kendisiyle barışıyor.

    6. KALEO- Way Down We Go:

    Mike sonunda yakalanıyor.

    7. Desi Valentine- Fate Don't You Know:

    Bu sahne aynı anda hem havalara uçtuğum hem de kahrolduğum bir sahneydiç Louis'in Sazs yerine Tara Messer ile hayatına devam edip evlenme teklifi etmesine üzülmüştüm ki Jessica yansın dünya deyip Jeff için herşeini geride bıraktı...

    8. Waves- Dean Lewis:

    Louis Donna'ya Sheila hakkında içini döküyor, sevdiklerini göz göre göre kaybetmekten bahsediyor. Bunu dinleyince Donna" kaybetmek istemediği tek adamın" yanında alıyor soluğu.

    9. Cold War Kids- Love Is Mystical:

    Yemedik,içmedik, nefeslerimizi tuttuk. Ha şimdi ha gelecek derken 8 koca sezon Harvey ve Donna'nın mükemmel uyumunu bir birliktelikle taçlandırmasını bekledik. 8. Sezon finalinde senaristler sesimizi duymuş olmalı ki sevenler kavuştu, hem de bu şahane şarkının eşliğinde.

    10. Viva La Vida- Coldplay:

    Dizinin önemli anlarının film şeridi yapıldığıleziz bir bitiş jeneriğiyle Suits "9x10- One Last Con"  bölümüyle ekran hayatına veda etti.

    Kaynak: ">1, ">2.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.