Gq Türkiye 2020 'men Of The Year' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gq Türkiye 2020 'men Of The Year' Ödülleri Sahiplerini Buldu
  • 0
    0
    0
    0
  • Bu yıl tamamen dijital olarak gerçekleşen GQ Türkiye 2020 'Men of The Year' ödülleri dün akşam sahipleri ile buluştu. Bu yıl tema "iyi gelenler" idi.

    İşte bu yılın GQ Türkiye 2020 "İyi Gelenler" ödüllerinin sahipleri:

    YILIN EKİBİ: İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Çalışanları 

    Bu yıl en çok teşekkür etmemiz gereken kişilerin başında sağlık çalışanları geliyor. 

    Bu yıl ‘İyi Gelenler’ temasıyla hayata geçen ödül töreninden Yılın Ekibi ödülünü takdim eden Demet Akbağ: ‘Türkiye’deki sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlık hepimize çok iyi geldi. Onlar gecelerini gündüzlerine kattılar, hayat kurtardılar. Bu yıl, yılın ekibi ödülü Türkiye’deki tüm sağlık çalışanlarının adına İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi çalışanlarına gidiyor.’ dedi.

    Dekan Sait Gönen, ödülü almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu iletti. ‘Hocalarımız, asistanlarımız, hemşireler, temizlik çalışanları olarak mücadele vermeye devam ediyoruz. Bu ödülü herkes adına alıyoruz.’ dedi.

    ONUR ÖDÜLÜ: Haluk Bilginer 

    GQ Men of The Year 2020 Onur Ödülü'nü alan Bilginer, bu sene Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü de kazanmıştı. 

    İKON ÖDÜLÜ: Haldun Dormen 

    Ödülü Haldun Dormen adına alan Yasemin Dormen: ‘Eminim şu an dedemi görmeyi tercih ederdiniz, ama şu an kendisi dinleniyor. Durumu iyi.  O yaşlanmaya ve yorulmaya vakti olmayan bir adam. Kendisi adına GQ ailesine teşekkür ediyorum’ dedi.

    YILIN KADINI: Kalben

    Ödülü teslim alan Kalben "İsimleri kitaplara yazılmayan, sokaklara verilmeyen, tabelalara basılmayan, görünür olmayan, gazetelerde ve televizyonlarda yer bulamayan kadınlara teşekkür ederim çünkü ben onlardan ilham alıyorum." dedi.

    YILIN MÜZİSYENİ: Edis Görgülü 

    Melikşah Altuntaş’ın eğlenceli takdimiyle GQ Türkiye Men Of The Year 2020 Yılın Müzisyeni Ödülü’nü alan Edis Görgülü, yılın müzisyeni olmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu belirtti. Müzisyenler olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden sanatçı ödülünü, bu yıl zor günler geçiren tüm müzisyenlere ithaf ettiğini söyledi.

    YILIN OYUNCUSU: Şükrü Özyıldız 

    Alice Müzikali’nden rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ve İbrahim Selim’in takdimiyle ‘Yılın Oyuncusu’ ödülünü alan Şükrü Özyıldız, Alice Müzikali’ni ve sahneye çıkmayı özlediğini söylerken böyle bir kategoride ödül aldığı için tarifsiz duygular içinde olduğunu ifade etti. 

    YÜKSELEN YILDIZ: Alina Boz 

     Yılın Yükselen Yıldızı seçilen Alina Boz'un ödülünü Aşk 101 dizisinden oyuncu arkadaşları Selahattin Paşalı, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı online olarak takdim etti. 

    EKRAN YÜZÜ: Kenan İmirzalıoğlu

    Atv ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışmayı sunan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Yılın Ekran Yüzü ödülünün sahibi oldu. Bu ödülü İmirzalıoğlu'na takdim etmekten onur ve gurur duyduğunu söyleyen Osman Sınav, başarılı oyuncunun 22 yıldır Türkiye'nin 1 numaralı starı olduğunu ifade etti. 

    YILIN GENÇ MODA TASARIMCILARI: Mehmet Demir & Tanyeli Erdem  

    Bu sene yılın tasarımcı ödülünü koleksiyonlarındaki yaratıcılığın yanında, sürdürülebilirlik, kapsayıcılık ve pozitif renk kullanımı gibi farklı alanlarda sadece bizlerin değil uluslararası basının da alkışladığı iki yetenkli isime vermeye karar verdiklerini açıklayan GQ Türkiye moda direktörü Güneş Güner, tasarımcı Mehmet Demir ve Tanyeli Erdem’e ödüllerini takdim etti.

    ÖZEL ÖDÜLLER

    EŞİTLİK ÖZEL ÖDÜLÜ: Boran Kuzum 

    Boran Kuzum'un ödülünü, Biz Böyleyiz filminde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşları Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral akrostiş şiir yazarak takdim etti. Eşitlik Ödülünü bir vesile olarak gördüğünü belirten Kuzum, hangi coğrafyada olursak olalım kendi seçimimiz olmayan bazı farklılıklarla dünyaya geldiğimizi, ancak bütün bu farklılıkların özünde her birimizin insan olma vasfında eşit olduğumuzu söyledi. Değişime önce kendimizden başlamamız gerektiğini ifade eden oyuncu, ödülünü bir yerlerde ötekileştirilip kendini yalnız hisseden gençlere adadığını belirtti.  

    CENTİLMENLİK ÖZEL ÖDÜLÜ: Engin Öztürk 

    Meriç Aral, Şebnem Bozoklu ve Berrak Tüzünataç da ‘Tanıdığımız en zarif insanlardan birisin, seni çok seviyoruz boncuk reis!’ diyerek Engin Öztürk’e tebriklerini ilettiler.

    ÖZGÜNLÜK ÖZEL ÖDÜLÜ: Maksut Aşkar

    YILIN BİLİM İNSANLARI: Prof. Dr. Uğur Şahin & Dr. Özlem Türeci 

    İLHAM VERENLER: Selin Gören & Atlas Sarrafoğlu  

    YILIN İŞ İNSANI: Erol Tabanca 

    YILIN ŞEFİ: Osman Sezener 

    ULUSLARASI BASARI ÖDÜLÜ: Merih Demiral

    YILIN SPOR İNSANI: İbrahim Çolak

    INTERNATIONAL ICON OF THE YEAR: George Clooney

    CESARET ÖZEL ÖDÜLÜ: Özgür Tetik 

    İNOVASYON ÖZEL ÖDÜLÜ: Ahmet Onur 

     

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.