Hend'den Özgürlüğün “Kaygan Yol"u

Hend'den Özgürlüğün “Kaygan Yol"u
  • 2
    0
    0
    1
  •  

    Alternatif müziğin yeni ve yaratıcı isimlerinden olan HEND, “Kaygan Yol” single çalışmasını Wonder Wheel Live etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı. 

    Synth pop, indie elektronik ve hiphop esintilerini içeren şarkının söz, müzik, düzenleme ve mix’i Erkin Sağsen tarafından üstlenirken masteringini Tahsin Güngör Aktürk ve Naci yapmış. Kaygan Yol’da tam anlamyla mucizenin anlamı ters yüz edilirken hayattaki düşüşün ve başarısızlığın insanın aydınlık yolundaki özgürlüğünü sorgulatıyor. 

    Şarkıda toplumun ve kendi iç sesinin ikileminde kalarak kendinde kavgaya tutuşan insanın hayat mücadelesinde iç hesaplaşmasına dikkati çeken müzisyen “Kaotik düzenimiz içerisindeki problemlerimiz üzerinde ufak ufak dans edebiliriz.” diyerek dinleyicilere özgürlüklerini sorgulatıyor.

    Klip Youtube’da Yayında


    Klip, İstanbul’un sıkışmış varoşlarında sahnelenirken, yaşamda fotosentezden fazlasını yapmaya çalışan, özgürlüğüne yol vermesi gereken insan profilleri resmediliyor. Yönetmenliğini Barış Fert’in üstlendiği klip Wonder Wheel Live etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

     

    “Son Feci Bisiklet” ve “Öfkeli Kalabalık” gruplarında gitarist olarak kariyerine devam eden Erkin Sağsen 2019 yılında Hend’in “Partbir” isimli ilk EP’sini  2020 yazında ise “Lekem” isimli single çalışmasını yayımladı. 

    Spotify

    Twitter

    Instagram

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.