Marvel'ın Önümüzdeki Yıllarda Çıkaracağı Dizi Ve Filmler!

Marvel'ın Önümüzdeki Yıllarda Çıkaracağı Dizi Ve Filmler!
  • 1
    0
    0
    0
  • Dün gerçekleşen yatırımcılar toplantısı neticesinde Marvel hayranlarını heyecanlandıracak yeni haberler yayımlandı! 

    Disney Plus’ta çıkacak diziler: 

    Wanda Vision – Biz sıradışı bir çiftiz.

    Marvel Studios’un orijinal dizisi olan Wanda Vision 15 Ocak’ta başlıyor. Dizinin ikinci fragmanı dün yayımlandı.

     

    Falcon and the Winter Soldier

    Falcon and the Winter Soldier 19 Mart günü yayımlanıyor. Diziye ilk bakış fragmanı dün yayımlandı.

     

    Loki

    Filmde kaldığımız yerden devam edecek olan Loki dizisi Mayıs 2021’de sizlerle. Yeni fragmanı dün yayımlandı.

    What If...?

    Marvel evrenini altüst eden yeni dizi What If...?

    Sizzle | Ms Marvel

    Marvel çizgi romanlarında yeni bir karakter olan Ms Marvel, dünyanın hayal gücünü ele geçirdi! Ms Marvel orijinal dizisi 2021 sonlarında geliyor!

    Hawkeye

    Orijinal İntikamcı Jeremmy Renner, Hawkeye rolünde, Hailee Steinfeld’ın ise Kate Bishop rolünde olduğu Hawkeye dizisi geliyor!

    She-Hulk

    Tatiana Maslany’nin Jennifer Walters yani She-Hulk’ı canlandıracağı, Tim Roth’un Abomination olarak geri döndüğü ve Mark Ruffalo’nun Orijinal Hulk olarak yer alacağı She-Hulk, Kat Coiro ve Anu Valia tarafından yönetilecek.

    Secret Invasion

    Samuel L. Jackson’ın Nick Fury ve Ben Mendelson’un Skrull Talos olarak geri döneceği bir Secret Invasion dizisi geliyor!

    Ironheart

    Dominique Thorne Iron Man'den bu yana en gelişmiş zırh takımının yaratıcısı hakkında bir Orijinal Seri olan Ironheart'ta Riri Williams'ı oynayacak!

    The Guardians of the Galaxy

    The Guardians of the Galaxy’nin Holiday Special’ı için James Gunn yazmaya ve yönetmeye geri döndü. Orijinal Holiday Special 2022'de geliyor.

    I am Groot

    Herkesin sevdiği bebek Groot birçok yeni ve olağandışı karakterlerin içinde olduğu bir diziyle seyirciyle buluşacak.

    Çıkacak filmler:

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, 25 Mart 2022'de çıkış yapıyor. Xochitl Gomez’in America Chavez rolünde oynayacağı ve Sam Raimi'nin yönettiği film, WandaVision ve bir sonraki Örümcek Adam filmiyle bağlantılı olacak.

    Black Widow

    Black Widow, Natasha Romanoff’un İntikamcı olmadan çok önce casus olarak geçmişiyle baş etme çabalarını anlatıyor. Cate Shortland'ın yönettiği ve başrolünde Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour ve Rachel Weisz’ın yer aldığı film 7 Mayıs 2021'de sinemalarda.

    Captain Marvel

    Brie Larson Captain Marvel 2'de Carol Danvers olarak geri dönüyor, Nia DaCosta tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosuna kısa süre önce Miss Marvel olarak Iman Vellani ve Wanda Vision'dan Teyonah Parris tarafından canlandırılan Monica Rambeau’nun olacağı açıklandı. Captain Marvel 2 11 Kasım 2022’de vizyona giriyor.

    Thor: Love and Thunder

    Akademi Ödüllü aktör Christian Bale, kötü adam Gorr the God Butcher rolüyle Thor: Love and Thunder kadrosuna katılacak. Film 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek.

    Ant-Man and the Wasp: Quantumania  

    Peyton Reed, üçüncü Ant-Man filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania'yı yönetecek. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer’ın tekrar rol alacağı filmde Kathryn Newton, oyuncu kadrosuna Cassie Lang ve Jonathan Majors, Kang the Conqueror olarak katılıyor.

    Black Panter 2

    8 Temmuz 2022'de vizyona girecek olan Black Panther 2, Ryan Coogler tarafından yazılıp ve yönetilecek. Chadwick Boseman’ın mirası ve T’Challa tasvirini onurlandırmak isteyen Marvel Studios, karakteri yeniden şekillendirmeyecek, ancak Wakanda dünyasını ve ilk filmde tanıtılan zengin karakterler işlenecek.

    Fantastic 4

    Jon Watts, Marvel'in İlk Ailesi Fantastik Dörtlü için yeni uzun metrajlı filmi yönetecek!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.