Fka Twigs, Shia Labeouf'a Cinsel İstismardan Dava Açtı

Fka Twigs, Shia Labeouf'a Cinsel İstismardan Dava Açtı
  • 0
    0
    0
    0
  • FKA twigs ve Shia LeBeouf, 2018'in ortalarında başlayıp Mayıs 2019'da biten bir ilişki yaşamıştı. Twigs, Honey Boy setinde tanışığı eski erkek arkadaşı LeBeouf'a cinsel istismar, saldırı ve manevi zarardan dava açtı. New York Times'ın raporuna göre LaBeouf, twigs'e kısa süren bu ilişkilerinde fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak defalarca saldırdı. 

    "İstismarcıların kontrol edip eylemliliğinizi elinizden almak için kullandıkları yöntemler hakkında farkındalık yaratmak isterdim." diyor FKA twigs. Suçlamalarda LaBeouf'un arabada emniyet kemerini çıkartıp twigs aşkını ilan etmezse arabayı çarpacağı yer alıyor. FKA twigs, davada, LaBeouf tarafından boğazının sıkılarak uyandırıldığını, arabadan çıkmak için yalvardıktan sonra LaBeouf'un bir benzin istasyonunda durduğunu ve kendisinin bagajdan çantalarını aldığını söyledi. Fakat, LaBeouf onu takip etmiş, saldırmış, arabada ona bağırırken yerden yere vurmuştu. Sonrasında da zorla arabaya bindirmişti.

    LaBeouf'un eski bir kız arkadaşı olan Karolyn Pho, bir röportajında LaBeouf'un kendisinin başka erkeklerle iletişim kurmasından hoşlanmadığını söyledi. Twigs de erkekler onunla konuşurken artık yere baktığını ve LaBeouf'un günde kaç defa öpülmesi ve dokunulması için kuralları olduğunu ve bunları zorla uygulattırdığını belirtti.

    Davaya göre LaBeouf yatağının yanında dolu bir silah bulunduruyordu ve twigs, kendisini bir yabancı sanıp vurmasından korktuğu için lavaboya gidemiyordu. Aynı zamanda LaBeouf yatakta giyinik olmasına izin vermiyor ve onu uykusundan mahrum ediyordu.

    Bu iddialara LaBeouf şu şekilde cevap verdi: "Davranışlarımın kimseyi nasıl hissettirdiğini söylecek konumda değilim. Alkolikliğim ve saldırganlığım için bir bahanem yok, sadece bahaneler. Yıllardır kendime ve etrafımdaki insanlara karşı istismarcıydım. Bana en yakın insanları incitmek gibi bir geçmişim var. Bu geçmişten utanıyorum ve incittiğim insanlar için üzgünüm. Söyleyebileceğim başka bir şey yok."

     

    Kaynak: New York Times

     

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.