Bighit, Yg Plus'a Toplam 70 Milyar Won (63 Milyon $) Yatırım Yapıyor.

Bighit, Yg Plus'a Toplam 70 Milyar Won (63 Milyon $) Yatırım Yapıyor.
  • 0
    0
    0
    0
  • BigHit, yan kuruluşu beNX ile birlikte, YG’nın bir iştirakı (paydaşı) olan YG Plus'a toplam 70 milyar won (63 milyon $) yatırım yapıyor. YG Plus sanatçılarının tüm global üyelik işleri Weverse'de gerçekleşecek ve iki firma eğlenceden yaşam tarzına kadar her konuda işbirliği yapacak.

    BigHit, YG Plus'ın müzik dağıtım işinde işbirliği yapacağını ekledi. "YG Plus'ın müzik dağıtım ve ürün endüstrisindeki geniş ağı ile BigHit ve beNX'in sanatçı IP iş ve platform işletmesindeki deneyimi arasındaki sinerjiyi büyük bir heyecanla bekliyoruz."

    YG, 27Ocak'ta Big Hit ile stratejik ortaklığını güçlendirmeyi kabul ettiğini duyurdu. Bu doğrultuda iki şirket, gelecekte karşılıklı işbirliği ile platformlar,dağıtım ve içerik gibi çeşitli iş alanlarında olumlu bir ilişki içinde olmayı bekliyor.

    Özet olarak: Vlive ve weverse, çevrimiçi hayran topluluklarını / canlı yayınlarını ve diğerlerini barındırmak için bir 'canavar uygulama' oluşturmak için birleşecek.

    YG Plus, YG sanatçılarının ürünlerinin satın alınmasıyla ve daha fazlasıyla ilgilenen bir kuruluş. Tüm YG sanatçılarının Weverse’de olacağı tahmin ediliyor.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.