Ariana Grande Ve Dalton Gomez Evlendi

Ariana Grande Ve Dalton Gomez Evlendi
  • 0
    0
    0
    0
  • Dedikodu sitesi TMZ'ye göre Ariana Grande, bu hafta sonu  nişanlısı Dalton Gomez ile evlendi.

    Doğrudan bilgiye sahip dedikodu sitesine göre düğün ariana'nın Kaliforniya, Montecito'daki evinde samimi bir törenle gerçekleştiğini söyledi. Bildirildiğine göre 20 kişiden az misafir vardı ve "gerçek" bir tören yoktu. 

    People’a konuşan çifte yakın bir kaynak evliliği doğrularken, “Çok küçük ve özel bir törendi. Ortam mutluluk ve sevgiyle doluydu. Çift ve aile daha mutlu olamazdı” ifadelerini kullandı.

    İkiliye yakın kaynaklar ise, "Hem Ariana hem de Dalton, Montecito'yu seviyor. Orada çok zaman geçiriyorlar. Ariana'nın güzel ve tarihi evinde evlenmeleri çok doğal görünüyor" şeklinde konuştu.

    ABD medyasına konuşan çifte yakın başka bir kaynak, “Düğünü geçtiğimiz hafta yapmak istediler çünkü takvimleri giderek sıkışıyordu. Beklemenin bir anlamı olmadığı konusunda hemfikirdiler. İkisi de her zaman sade ve samimi bir tören istiyordu” dedi.

    Ocak 2020'de çıkmaya başlayan Grande ve Dalton, 20 Aralık 2020 tarihinde nişanlandıklarını  "Forever n then some" başlığıyla yayınladığı fotoğraflar ile duyurdu. 

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.