Souls Dünyasından En Unutulmaz Bosslar

Souls Dünyasından En Unutulmaz Bosslar
  • 2
    0
    0
    1
  • 5) Champion Gundyr

    Listemize diğerlerinden farklı olarak iki kez dövüştüğümüz bir bossla başlıyoruz. Dark Souls 3'ün ilk bossu olan Iudex (yargıç) Gundyr, tıpkı bizim gibi unkindled (tutuşturulmamış). Bizim aksimize görevine geç başlıyor ve kendi hikayesinin başrolü olmak yerine başkalarını yargılayan düşmüş bir savaşçı oluyor. İkinci karşılaşmamızı bu kadar özel kılan şeyse zamanda geriye dönüp Gundyr'i en güçlü olduğu zamanda görme şansını yakalayabilmemiz.

    4) Knight Artorias

    Gundyr düşmüş bir savaşçıydı ama Artorias ise bir kahraman. Görev çağırdığında asla ikinci kez düşünmezdi. Oolacile düştüğünde Ulu Lord Gywn'in bu konuda güvendiği tek kişiydi. Hayatı pahasına karanlıkla savaştı ve kurtulan herkesin gözünde bir efsaneye dönüştü. Öyle ki kendisini idol olarak alan bir grup bile ateşi yakıp Lord of Cinder olmayı başardı.

    3) Orphan of Kos

    Kozmik tanrılardan biri olan Kos, öncü geziciler tarafından öldürülmüştü. Ama H.P. Lovecraft'ın da dediği gibi: "Sonsuza dek yatabilen ölü değildir ve tuhaf uzak zamanlarda ölüm bile ölebilir". Kos'un ölü bedeninden doğan Kos'un Yetimi bu hayatta en son karşılaşmak isteyeceğiniz varlıklardan biri. İnanılmaz bir enerjiye ve çevikliğe sahip. Kendi plesantasını bir bıçak gibi tutup size saldıran, hem yaşlı bir adam hem de yeni doğmuş bir bebeğe benzeyen bu varlık zayıf kalplere göre değil.

    2) Guardian Ape

    Dev bir goril yeterince korkunç bir fikirken bir de ölümsüz olduğunu düşünün. İnsan olmadığı halde sizinle alay ettiğini size çok iyi hissettiriyor. Dev ve katanalı bir goril olması dışında çok önemli bir özelliği yok ama bu da Sekiro dünyasında tuhaf durmuyor.

    1) Slave Knight Gael

    Listenin sonuna gelirken düşmüş kahramanları sevdiğimi farketmişsinizdir. Köle Şovalye Gael, Souls evreninin belki de en trajik kahramanıdır. Köle Şövalyeler, bizzat tanrılar tarafından görevlendirilip sonsuz savaşlarda çarpıştılar. Tanrılardan bile uzun yaşayan bu kardeşliğin belki de son üyesi olan Gael yeni bir efendi bulup zamanda ileriye ve geriye bir çok kez gidip sayısız maceraya çıktı. Dünyanın sonunda iki kişi durdu. Çok kısa süreliğine en büyük savaş savaşıldı. Ama bunu ne gören oldu ne de duyan.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.