Daydreamers & Nonsmokers Kimdir?

Daydreamers & Nonsmokers Kimdir?
  • 0
    0
    0
    0
  • Çıkış teklileri ‘The Heat’ ile ortak kariyerlerine güçlü başlayan ve şimdiden kendinden söz ettirmeye başarmış Ankara çıkışlı Türk R&B/Rap ikilisi Daydreamers & Nonsmokers ülkemiz müziğine özgünlükleri ve kaliteleriyle umut veriyor.

     

    Peki Daydreamers & Nonsmokers ikilisi kimdir? Kimlerden oluşur?

     

    The SCND sahne adıyla tanınan Ege Peşkircioğlu, geçtiğimiz aylarda çıkardığı “A Place for No Angel” adlı teklisiyle müzikseverlerle buluşmuştu. Ankara’nın Hip-Hop sahnesinden tanıdığımız genç sanatçı Da’Hakan, veya gerçek adıyla Onat Yiğit ise, yakın zamanda çıkardığı “Yitip Gittik” isimli teklisiyle dikkatleri üzerine çekti. Sözü, müziği ve klibin yönetmenliğini kendileri üstlenen bağımsız ikili, ‘The Heat’ adlı sakin ve hipnotize edici çıkış parçalarını sosyal medyalarından duyurdu ve tüm dijital platformlarda yayınladı. Son günlerde ikinci teklileri Dance For The Money’in hazırlıklarıyla meşguller. Etkileyici fakat karanlık da bir tarafı olan enerjik parça, 12 Mart 2021’de klibiyle birlikte dinleyicilerle buluşacak.

     

    The SCND Hakkında

    14 Ocak 1998’de Ankara’da dünyaya gelen Ege Peşkircioğlu, bilinen sahne adıyla The SCND, müzik yapımcılığı ve söz yazarlığına 2015 yılında başladı. Donnie V ismiyle birçok projeye imza atan sanatçı, 2020 yılında, The SCND adı altında yayımladığı çıkış albümü “Rabbitface” ile yeteneğini yurtdışında da kanıtlamayı başardı. En beğenilen teklileri “Mellow” ve “Call Me Rabbitface” oldu.

     

    Da’Hakan Hakkında

    “Okumuş Rapçi” isimli çıkış albümüyle tanınan Hip Hop sanatçısı Da’Hakan, gerçek adıyla Onat Yiğit, 20 Ocak 1998 yılında Bartın’da doğdu. Eğitimi için Ankara’ya taşınan sanatçı, 2015 yılında yetenekli müzik yapımcısı Yiğit Koç ile birlikte oluşturdukları BDG isimli grubuyla müzik kariyerine başladı. Aynı zamanda kendi radyo programını sunan ve yöneten Da’Hakan’ı, “Anlat”, “Vettel” ve “Yak” isimli teklileriyle tanıyoruz.

     

     

    Daydreamers & Nonsmokers’ın çıkış teklisi The Heat ve klibi:

       


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.