Alternatif Sahnenin Sevilen İkilisi Dolu Kadehi Ters Tut, Yeni Albümünü Paylaştı

Alternatif Sahnenin Sevilen İkilisi Dolu Kadehi Ters Tut, Yeni Albümünü Paylaştı
  • 4
    0
    0
    1
  • Geçtiğimiz günlerde albümden "Islansın", "Yangın" ve "Bu Bok" isimli şarkılarını video klipleriyle birlikte yayımlayan Dolu Kadehi Ters Tut, şimdi albümü ile karşımızda.

    Antalya Kaş'ta ürettikleri ve DKTT adını verdikleri yeni albümlerinin üretim süreçlerini Instagram hesaplarında "Albüm Günlükleri" serisiyle paylaşmışlardı. Sözü ve müziği Dolu Kadehi Ters Tut'a ait olan albümün vokalleri Uğurhan Özay'a prodüksiyonu ve mix-mastering'i Mürsel Oğulcan Ava'ya ait. Ayrıca Dilan Balkay trompetiyle ve geri vokalleriyle, Billur Battal ise geri vokalleriyle ikiliye eşlik ediyor. Albümün kapak fotoğrafı Ogün Akgül'e, kapak tasarımı ise Oğuzcan Pelit'e ait.

    Bu albümden yayımlanacak son video klip "Yoksun" olacak. İlay Alpgiray yönetmenliğinde çekilen klip saat 18:00'da Dolu Kadehi Ters Tut YouTube kanalında olacak.

    Dolu Kadehi Ters Tut'un "DKTT" albümüne tüm dijital platformlardan ulaşabilirsiniz.

    https://open.spotify.com/album/0KihBNFDLNkZKJGAXtmzDL?si=rbV475kSTp2Ov4QCsWyXAw?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture">

    İnstagram

    Twitter

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.