Müptezhel: İlk Türkçe Trap/Hip-Hop Albümü

Müptezhel: İlk Türkçe Trap/Hip-Hop Albümü
  • 0
    0
    0
    0
  • "Geceler geceler kafamın peşindeyken, yaşarım neyim neysem. Geceler geceler; istemem yarın olsun. Olsun geceler dolsun yine."

    Ezhel'in ilk resmi albümü olan; 'mumble' olarak nitelendirilen ve içinde 'trap', 'hip-hop' ve 'reggae' türlerinin özelliklerini barındıracak şekilde, Türkiye'de trap/hip-hop türünde yapılmış ilk albüm olma özelliğini taşıyan 'Müptezhel', 29 Mayıs'ta satışa sunuldu.

    "Karanlık çöktüğünde, koktuğunda kömür sokak; şehrimin tadı ağzımda yine. İs, pas, kir, kömür, plastik, çöplük, lastik, egzoz, esrar..."

    Albümdeki tek düet 'Bazen' şarkısında Emel Kılınç ile yapılırken, albümün altyapı müzikleri son zamanlarda adlarını çok sık duyduğumuz Bugy ve DJ Artz'a ait. Kapak tasarımları Cansu Turnalı ve Ali Kemal Gümüşlüoğlu tarafından tasarlanan albümü buradan satın almanız mümkün.

    "Bu nasıl bi' duygu ki ele geçirir beni, 'Ben kimim?' derim ben. Uyumadım uyku, ki uyuyamam."

    Türk müzik piyasasında, bu tarzdaki ilk ürün olan Müptezhel, trap türüne mesafeli yaklaşan insanlara bile kendini sevdirmiş durumda. Son zamanlarda en çok dinlenen Türk hip-hop albümü olan Müptezhel, Ezhel'in auto-tune'u ne kadar yerinde ve doğru kullandığının da bir göstergesi. 12 şarkı barındıran albüm, bize göre fazlasıyla iyi bir çalışma olmuş. Albümün şarkı listesi şu şekilde: 01-Alo (Produced by Bugy) 02-Geceler (Produced by Bugy) 03-Benim Derdim (Produced by Ezhel, Bugy) 04-İyi Bil (Produced by Dj Artz, Ezhel, Bugy) 05-Nefret (Produced by Bugy) 06-Şehrimin Tadı (Produced by Bugy) 07-Hayır (Produced by Bugy) 08-Alışamadım (Produced by Bugy,Ezhel) 09-Küvet (Produced by Ezhel) 10-Derman (Produced by Dj Artz, Ezhel) 11-Bazen ft. Emel Kılınç (Produced by Ezhel, Bugy) 12-Esrarengiz (Produced by Ezhel)

    Dedim: "Benim derdim, benim derdim bana yeter!"

    Albümü dinlemek için: Şehrimin Tadı şarkısının klibini izlemek için: Albümün kapağı:

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.