Bts'in Yeni Single'ı Butter Bugün Yayınlandı!

Bts'in Yeni Single'ı Butter Bugün Yayınlandı!
  • 2
    1
    0
    0
  • 2020 senesinin yazına imzasını Dynamite ile atan Güney Koreli müzik grubu BTS, 2021 senesini, Butter şarkısı ile unutulmaz yapmaya kararlı. Şarkının enerjik, dinamik ve akılda kalıcı yapısı ile sevenlerine oldukça keyifli bir müzik ziyafeti sunuyor.

    Her seferinde birbirinden farklı içerikler sunan BTS, Butter ile yazın keyifli ritmini bu sefer müzik severlerin kulağında hissettirmeyi hedefliyor. Türkiye saati ile sabah 8'de basın toplantısına katılan üyeler, Covid-19 sürecinin dünyanın bir çok yerinde devam ettiğini ve bu süreçte hayranlarına, müzik severlerine en iyi şekilde eşlik etmek istediklerini açıkladılar. Bunun yanı sıra, 2020 senesinde Grammy adaylığı ünvanını kazanan grup, hedeflerinde hala Grammy kazanmak olduğunu ve bu hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

    Şimdiden Youtube'da kısa sürede en çok izlenen ve en çok dinlenen müzik videosu rekorunu kıran Butter şarkısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    BTS, bu yaz da kendilerine has enerjileri ve müzik severlerle iletişim yolları ile motivasyon adına rehber görevini gerçekleştirecek gibi görünüyor.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.