"Dün, Bugün, Yarın" Albümü Belgeseli

"Dün, Bugün, Yarın" Albümü Belgeseli
  • 6
    0
    0
    1
  • Türkiye’de cazın gelişimini uzun yıllardır destekleyen Akbank Caz Festivali, tüm dinamiklerin değiştiği, konserlerin yapılamadığı, etkinliklerin ötelendiği pandemi döneminde Türk cazının bulunduğu noktayı kayıt altına almak için arşiv niteliğinde bir çalışmaya imza attı.   

    Akbank Caz Festivali‘nin,  30. yılına özel olarak oluşturulan “Dün, Bugün, Yarın” albümünün hazırlık sürecini içeren arşiv niteliğindeki belgesel, 30 Nisan Dünya Caz Günü’nde sanatseverlerle buluştu. 

    Festivalin 30. yılına özel kayıtlarla; 30 özgün beste ve 80’e yakın sanatçının performansını içeren çalışma kapsamında, kayıt süreci ve sanatçı söyleşilerinden oluşan belgesel, hem geçmiş 30 yılın hem de dönemin ruhunu yansıtıyor. Belgeseli buraya tıklayarak Akbank Sanat YouTube kanalından izleyebilirsiniz.  

    Dün, Bugün, Yarın albümünü  Spotify, Apple Music, Deezer ve Fizy’nin de aralarında bulunduğu 156 ayrı dijital müzik platformu üzerinden dinleyebilirsiniz. 

    <img src="https://track.adform.net/adfserve/?bn=46193882;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp]" border="0" width="1" height="1"/>


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.