Bir Anne Karenina Uyarlaması Daha Yolda

Bir Anne Karenina Uyarlaması Daha Yolda
  • 0
    0
    0
    0
  • Okuduğumuz pek çok klasik defalarca beyazperdeye ya da ekranlara uyarlandı, uyarlanmaya devam ediyor. Lev Tolstoy'un klasik romanı Anna Karenina da daha önce Keira Knightley, Jude Law ve Aaron Johnson’ı buluşturan bir filmle beyazperdeye uyarlanmıştı.

    Neredeyse her gün bir yeni 'remake' ya da uyarlama haberi aldığımız bu dönemde, yeni bir haber de Netflix’ten geldi. Platform, ilk Rus orijinal drama dizisinin Anna Karenina’nın çağdaş bir uyarlaması olacağını duyurdu. Anna Karenina rolünde Svetlana Khodchenkova’yı (Tinker Tailor Soldier Spy) izleyeceğiz. Dizi yapımcıları arasında ise Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Sergey Kornikhin ve Kantor yer alıyor.

    Proje, modern Rusya'da geçen edebi klasiğin cömert bir yeniden anlatımı olarak tanıtıldı. Netflix Rusya, hesabından yaptığı resmi duyuruda, “Sayın yolcular Anna K treninin bir sonraki rotası Netflix olacak. Yolculardan birinin adı şimdiden biliniyor, Svetlana Khodchenkova ana karakteri canlandıracak.” ifadelerine yer verdi.

    Netflix orijinal dizisinin yönetmeni Michael Azzolino ise “1-2-3 Prodüksiyon ile ilk Rus dizimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz. Yetenekli yazar, yönetmen ve yapımcı ekibi, yaratıcı ve sürükleyici bir dizi hazırladı. Bu çok beğenilen hikâyeyi, yeni bir uyarlamayla Rusya'daki ve dünyadaki üyelerimize ulaştırmaktan heyecan duyuyoruz.” diyerek ilk Rus orijinal yapımının heyecanını paylaştı.

    Dizinin Moskova ve St. Petersburg'da çekileceği duyurulurken, yayın tarihine ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.