Olimpiyat Sporcusu Tom Daley'nin Örgü Hobisi

Olimpiyat Sporcusu Tom Daley'nin Örgü Hobisi
  • 5
    0
    0
    0
  • 23 Temmuz 2021'de başlayan ve 8 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda aklımıza kazınacak olan birçok güzel olayla karşılaştık. Bunlardan bir tanesi de gerçekleşen oyunlar esnasında örgü örerek zamanını değerlendiren sporcu Tom Daley'nin sosyal medyada yayılan fotoğraflarıydı.

     

     

    27 yaşındaki İngiliz dalgıçın bu hobisi, kendisiyle gerçekleştirilen röportajlarda da önemli bir yer tuttu. 14 yaşından beri Olimpiyatlar'da yarışmakta olan sporcu, geçtiğimiz hafta senkronize 10 metre platform dalışında altın madalya kazandı. Bu başarısından söz ederken de örgünün onun için ''gizli bir silah'' olduğundan ve ona destek olduğundan bahsetti. Ayrıca kendisine bir madalya kılıfı ve 2020 Tokyo'ya ithafen bir hırka ördüğünü de aktardı. 

    ''Tokyo'ya vardığım zaman, geriye dönüp baktığımda bana Olimpiyatlar'ı hatırlatacak bir şey yapmak istedim. Bunun üzerine 2020 Oyunları'nı hatırlatacak her şeyi hırkamın üzerine işledim. Hırkanın arkasına klasik Team GB logosunu, omuz kısımlarına bayrağımı ve ön tarafa da Japonca olarak Tokyo kelimesini ekledim.'' diyerek ördüğü hırkayı sosyal medya üzerinden bizlerle paylaştı.

     

     

     

     

    Yetenekli sporcu bu hobisinin viral olması üzerine, el işlerini paylaştığı @madelovewithtomdaley isimli bir Instagram hesabının olduğunu ve bu hesapta yapılacak olan satış ve bağış paralarını, babası Robert Daley'nin anısına, beyin tümörü ile mücadele derneği olan @thebraintumourcharity'e aktaracağından bahsetti.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.