Riot Sunucuları Tekrar Açılana Kadar Yapabileceğiniz 5 Şey

Riot Sunucuları Tekrar Açılana Kadar Yapabileceğiniz 5 Şey
  • 1
    0
    0
    0
  • Riot sunucuları bildiğiniz üzere ara ara çökebiliyor. Bu çökme durumlarında yapabileceğiniz eğlenceli şeyleri listeledim. Öncelikle şunu da söylemek istiyorum ki ben de sizler gibi Riot Games oyunlarını oynamayı seviyorum ve bu listeyi sadece eğlencesine oluşturdum. O yüzden umarım sadece güler geçersiniz ya da yapacak bir şeyler bulursunuz.

     

    1. Anime izlemek

    Bildiğiniz gibi sunucular bazen yarım saate bazen ise 3 saate varan sürelerde kapalı kalabiliyor ve ben bunu yazarken 3 saate göre hesaplayacağım. Yaklaşık olarak bir animenin süresi, giriş ve bitiş kısımları çıkartıldıktan sonra 20 dakika ediyor. Ufak bir hesapla 3 saate 9 bölüm izleyebilirsiniz. Şimdi bir sıra anime önerileri.

    • Gunbuster & Diebuster (6 bölüm)
    • Arslan Senki (TV): Fuujin Ranbu (8 bölüm)
    • Afro Samurai (5 bölüm)
    • Rec (9 bölüm)

     

    2. Manga okumak

    Kısa bir cilt manga okuyabilirisiniz. Mangaların uzunlukları değişsede ortalama 5-7 bölümden oluşan bir mangayı bitirebilirsiniz. Karar size kalmış pek bir önerim yok bunun için.

     

    3. Fırında kuzu tandır 

    Yaklaşık 3-4 saat fırında kalması gerekiyor etin süre biraz uzun gelebilir sizin için ancak sunucular açılmazsa ya da geç açılırsa dert etmezsiniz günün sonunda lezzetli bir tandır yersiniz. Ancak unutmadan söylemem gerekiyor Fırını önceden ısıtmayı unutmayın yoksa istediğiniz kıvama gelmeyebilir ya da geç pişebilir. Eee nasıl yapacağız diye sorarsanız da merak etmeyin sizin için araştırdım buldum afiyet olsun.

    Yemek tarifi.

    4. Yazılım öğrenebilirsiniz

    Dedim ki madem bilgisyarla haşırneşiriz ve PC başından da kalkmak istemiyoruz o zaman yapacak işimiz belli, yazılım öğrenmek. Ben de sizler için kısa kısa eğitimlere baktım ufak bir araştırma yaptım (bu araştırmayı yaparken hala sunucuda sucuklar pişiyordu.) ve bazı eğitimler buldum. sizlerle bu eğitimi paylaşayım.

    ">Python, 1.5 saate. 

     

    5. Mohaç Muharebesi

    Araştırmalara göre Mohaç Muharebesi yaklaşık olarak 2 saat sürdü. Sizlerde kendi imkanlarınız ile Mohaç Muharebesini gerçekleştirebilirsiniz. Spoiler uyarısı. Savaşın sonucunda Macar Krallığı yıkıldı osmanlı ise zafer ile ayrıldı. Spoiler için kusura bakmayın ama bilinmesi gerekiyordu. Eğer daha fazla bilgi isterseniz diye de Wikipedia'dan aldığım görseli aşağıya ekliyorum umarım işinize yarar birliğinizi oluşturmanız da.

     

     

    Umarım bunlar işinize yarar ve beklemekten sıkılmazsınız yapacak başka bir şeyler bulabilirisiniz. Sizlerin alternatifleri varsa yorumlarda belirtmekten çekinmeyin.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.