Tuvalet Kağıtları Hakkında.

Tuvalet Kağıtları Hakkında.
  • 0
    0
    0
    0
  • Kullandığınızda sertleşen ve dağılan ucuz tuvalet kağıdından daha kötü bir şey yoktur, ancak yapmak istediğiniz son şey pahalı ruloları savurarak tuvalete (tam anlamıyla!) para atmak. Bunun da ötesinde, borularınızı tıkayıp septik bir kabusa neden olmaması için tuvaletinizde kolayca eriyen tuvalet kağıdı aldığınızdan emin olun.

    İyi Kat Enstitüsü tekstil, kağıt ve plastik Lab emicilik, durumunda çözünürlük, kuru güç, ve ıslak mukavemeti için tuvalet kağıdı test eder. Ayrıca kalınlığı ölçüyoruz, boncuklanma ve kat ayrılması gibi kusurlar için görsel olarak inceliyoruz ve tabakaların rulodan ne kadar kolay yırtıldığını değerlendiriyoruz.

    Daha sonra yumuşaklığı üç şekilde puanlarız: İlk olarak, laboratuvara gelen tüketici test uzmanlarımız var ve yumuşaklığı kör bir karşılaştırmayla derecelendiriyoruz. Daha sonra, ek derecelendirmeler için testçilerimizin tuvalet kağıdını gerçek hayatta kullanmasını sağlıyoruz. Son olarak, bilgisayarlı bir yumuşaklık puanı vermek için elinizin hissettiklerini taklit eden özel bir makine kullanıyoruz.

    Tuvalet Kağıdı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


    • Kat: Tuvalet kağıdındaki kat sayısı, yaprak başına kat sayısıdır. 2 katlı tuvalet kağıdı (yani iki katlı) en yaygın olanıdır, ancak daha hızlı çözünen 1 katlı ve daha lüks hissettiren 3 katlı tuvalet kağıdı da bulacaksınız. En iyi tuvalet kağıdı listesi için https://acemidergi.com/en-iyi-tuvalet-kagidi-2021/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    • Fiyat: Kaliteli tuvalet kağıdı almak için bir servet harcamanıza gerek yok. Aslında, en iyi performansı gösteren oyuncumuz aynı zamanda sayfa başına en ucuz olanlardan biriydi! Unutmayın: toplu olarak satın almak işe yarar. Rulo başına ne kadar fazla yaprak ve paket başına ne kadar fazla rulo olursa, toplam harcamanız o kadar az olur.

    • Septik Özellikleri: Septik bir sistemde kullanılacak en iyi tuvalet kağıdının ne olduğunu merak ediyorsanız, şunu göz önünde bulundurun: Ultra peluş tuvalet kağıdı “septik güvenli” olarak etiketlenmiş olsa da, bazıları yüksek hızda döndürüldükten sonra testlerimizde hiç çözülmedi. beş dakikadan fazla hız. Evet. Tıkanmalardan endişe ediyorsanız, süper yumuşak ve kalın seçeneklerden kaçınmak en iyisidir.

    Çevreyi Düşünmeliyiz : Eko tuvalet kağıdı ya geri dönüştürülmüş kağıttan (en sürdürülebilir seçenek) ya da bambudan yapılır. Bu tür tuvalet kağıtları, çoğu premium marka kadar iyi performans göstermedi; ancak yine de düşük kaliteye razı olmak zorunda kalmadan yeşil tuvalet kağıdı satın alabilirsiniz. Geleneksel ağaç hamuru tuvalet kağıdını tercih ederseniz, sürdürülebilir şekilde hasat edilmiş kaynaklar kullanılarak yapılıp yapılmadığını kontrol edebilirsiniz.

    Marka : Tuvalet kağıdı söz konusu olduğunda, özel markalardan veya mağaza markalarından çekinmeye gerek yoktur. Aslında, bazıları popüler isim markalarından daha iyi performans gösterdi.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.