Kadıköy'e Yolunuzu Düşürecek 3 Lezzet Mekanı

Kadıköy'e Yolunuzu Düşürecek 3 Lezzet Mekanı
  • 2
    0
    0
    0
  • İstanbul’a gelip de Kadıköy’e gelmemiş olan kişi sayısı bir hayli azdır diye düşünüyorum. Durum böyle olunca ben de bu işlek ve canlı muhitin gitmeyi en sevdiğim yemek mekanlarını paylaşmak istedim. Bu yerlere daha önce gitmediyseniz denemenizi, deneme şansı bulduysanız arayı çok açmamanızı tavsiye ediyorum. İyi okumalar!

    Hafta sonu ya da tatil günleri boş masa bulmanızın bir hayli zor olduğu Basta Street Food açık alanda dört masası bulunan mütevazi bir mekân. Eğer yolunuz Kadıköy Caferağa’ya düşerse kuzu dürüm mutlaka denemeniz gereken bir lezzet. İlginç tatları birleştirip ortaya çok güzel şeyler çıkartıyorlar. Üzerine de Paris Brest veya ev yapımı sütlaç yediğiniz takdirde mideniz size o öğün için minnettar olacaktır. Şu sıralar Paris Brest ’ten ayrı kalamıyorum desem yalan olmaz.

    Coni & Co zincir restoranlar dışında kızarmış tavuk denilince akla gelen 1-2 mekândan bir tanesi sanırım. Bu zincir restoranlar ile tat açısından kıyaslamak Coni & Co’ya hakaret olabilir gerçekten. Gerek tavuk burgerleri olsun gerek coleslaw’ı olsun her şeyiyle çok çok iyi bir yerde Coni & Co. Tavuk burgerleri dışında kanat tavukları da oldukça lezzetli. Tek eleştirebileceğim nokta ise fiyatları. Bu ortalamanın üstü tatların maliyeti de ortalama üstü. Verdiğiniz para boşa gitmiyor ama fiyatların yüksek olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

    Muaf, Moda çay bahçesine giderken karşılıklı kafelerin bulunduğu yolun sol tarafındaki en son mekân. Küçük güzel tatlı bir bahçesi var. Bu listede yer alan diğer yerlere kıyasla uzun uzun oturmaya en elverişli mekân olduğunu söyleyebilirim. Geniş bir menüsü var ve özellikle sandviçlerinden hepsi birbirinden güzel. Burada karnınızı doyurup çay bahçesinde çayınızı yudumladıktan sonra Moda sahilinde gün batımına doğru yürümek çok keyifli!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.