Sagopa Kajmer ve Kalp Hastası

Sagopa Kajmer ve Kalp Hastası
  • 0
    0
    0
    0
  • Türk Rap Müziği’nin efsane ismi Sagopa Kajmer, 2013 Temmuzunda -bu gün üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen dinlemekten asla sıkılmadığımız- hayranları tarafından ha çıktı ha çıkacak dedikoduları eşliğinde adını son ana kadar sır gibi sakladığı “Kalp Hastası“ albümünü yayımladı.

    Albümün, bu gün benim nezdimde yazıma konu olmasının başlıca sebebi ise ilgili dönemde sadece rap severlerin değil tüm müzik kamuoyunun olumlu eleştirilerini alması ve neredeyse alternatifsiz görülen Türk Pop’unun tekeline şüphesiz en güçlü darbelerden birini vurması idi. İntro ve outrosu ile birlikte 19 parçadan oluşan ve ezber bozan albümün çıkış parçası  “Düşünmek İçin Vaktin Var” a klip de çeken Sagopa, albümde  “Baytar“ , “Meftun“ , “Sabah Fabrikam“ ve “Istakoz“ gibi bu gün hala dinlemekten oldukça keyif aldığımız hitlerine de yer vermiştir.

    Yazımı, beatleri, flowlarından korkan günümüz rapçilerine haklı bir nispet yaparak -şahsi görüşümdür- albümün en iyi parçası “Taşlama“ ile birlikte sonlandırıyor ve Keyifli dinlemeler diliyorum.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.