2022'de Türkiye'de hangi mangaları göreceğiz.

2022'de Türkiye'de hangi mangaları göreceğiz.
  • 1
    0
    0
    1
  • Liste içerik yapacaktım ama sonra üşendim sizinle metin halinde elimden geldiğince listeleyerek bu yıl hangi yeni mangaların Türkçe manga kitaplığımızda yer alabileceğini ufaktan bir konuşalım.

    İlk olarak şuan için en fazla mangayı elinde burundan yayınevi Gerekli Şeyler'den başlayalım. Ufak bir olaydan bahsetmem lazım. Gerekli Şeyler çok güzel seriler basıyor şuan ve yeni gelecek serileri de biz hayranları çok güzel mutlu etti. Ama şu şahsen komik olan olay meydana geldiği için sitemimi belirteceğim. Geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayın sırasında çok fazla kişi JoJo istiyoruz diyince Twitter admini daha fazla JoJo derseniz Eşsiz beşizlerin hangisinin evleneceği spoilerını vereceğim dedi. O post yüzünden spoiler yedim. Ahahaha (Gülme efekti normalde asdasdas diye gülüyorum.) yapacak bir şey yok neyse biz işimize dönelim ve yeni gelecek serileri sıralandıralım.

    Elimizde dört tane manga var Tokyo Revengers, Bungo Stray Dogs, No Longer Human ve Stargazing Dog.

    sırasıyla mangaların MyAnimeList sayfalarını paylaşacağım ki belki olur da inceleme puanlarına bakmak istersiniz seri tamamlanmış mı hala basılıyor mu diye.

    Tokyo Revengers

    Bungo Stray Dogs

    No Longer Human (Birden fazla No longer Human eseri var ama benim bildiğim mangaka Ito'nun eserini basacaklar.)

    Stragazing Dog 

    Bu manga hakkında bir bilgim yok ama içimden bir ses İyi Geceler Punpun gibi olacak diyor.



    Tamam şimdi Gerekli Şeyler sayfasına bir nokta koyabiliriz ve diğer yayın evlerine gidebiliriz. BANG! ÇİZGİ. konu gelmişken iki kelam etmeden duramayacağım. Henüz genç sayılabilen bir yayınevi. Bildiğim kadarıyla Mayıs 2018 gibi kuruldu ve ülkemizdeki manga sektörüne çok güzel girdiler. Bastıkları çok fazla seri yok ama kütüphaneleri çok hızlı bir şekilde genişliyor. Çok tatlı serileri bastılar tek arzum biraz daha fazla seri duyursanız keşke bulmacalarınız çok zevkli oluyor. Bu sene de iki manga duyurusu geldi. Madoka Magica, Record of Ragnarok ve daha önce duyulan ama henüz gelmeyen Afro Samurai.


    Madoka Magica (Şöyle ki Madoka Magica'nın ilk üçlemesi basılmıştı zaten. Yeni serinin tam adı söylenmedi ama üç ciltten oluşacak dendi sanırım bu)

     

    Record of Ragnarok



    Afro Samurai


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.