Bel Şekillendiriciler ve Korseler

Bel Şekillendiriciler ve Korseler
  • 0
    0
    0
    0
  • Piyasada çok çeşitli korseler mevcuttur. Renk, malzeme ve amaca göre değişirler. Bunları satın almak biraz zor olabilir çünkü ihtiyaçlarınızın ne olduğuna karar vermek zor olabilir. Bu kılavuz, ihtiyaçlarınıza en uygun korseyi bulmanıza yardımcı olacaktır. Korse, belinize takabileceğiniz bağcıklı geniş bir kemer gibidir ve bel bölgesini sıkıca tutarak tüm vücudunuza şekil verir. Çeşitli kıyafetlerle giyilebilir ve eski günlerde oldukça yaygındı.

    Eskiden kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olarak görülüyordu. Günümüzde kıyafetlerin içine ve dışına da giyilebilir (Korse yeterince modaysa). Günümüzde bazı korseler de spor amaçlıdır. Yani, temel olarak, bir gecede formda ve ince görünmek ve en sevdiğiniz parti kıyafetini giymek artık sadece bir rüya değil.

    Korse Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

    Alışveriş eğlencelidir, özellikle de sizi olduğunuzdan daha da güzel gösterecek bir şey satın aldığınızı biliyorsanız. Artık içine sığdıramadığınız eski elbisenizi yeniden giyebilirsiniz; sayesinde bel inceltici korse. Ancak korse satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir:

    Yaşam tarzı: Daha önce de belirtildiği gibi piyasada birkaç çeşitten fazla korse vardır ve her korsenin kullanım amacı farklıdır. Örneğin, normal bir ofis müdavimi, bel çizgisini geri çekmesi ve gün boyunca duruşu düz tutması gereken bir korseye sahip olacaktır. Yeni anne olmuş ve eski beline kavuşmak isteyen bir kadın zorunda kalacaktır farklı bir korse giymek. Aynı şekilde spor salonunda çok zaman geçiren ve formda kalmayı seven biri, antrenman ve spor amaçlı özel olarak tasarlanmış bir korseye sahip olacaktır.

    Korse Modelleri

    Görün ve hissedin: İnsanların genellikle spor salonuna giydiği ve aktif kıyafetlerinin altında gösteriş yaptığı renkli korseler var. Bunlar sıradan durumlar için tasarlanmamıştır. Ancak modaya uygun kıyafetlerin altına giyilebilecek siyah ve ten rengi renkler de var. Malzeme söz konusu olduğunda, lateks korseler açık ara en ünlüsüdür. Bununla birlikte, başka seçenekler de mevcuttur. Bazı insanlar çelik kemik korse ile gider. Vücut şekli ve ölçüsü: Farklı vücut tipleri için farklı beden ve şekillerde korseler mevcuttur.

    Vücut tipiniz minyon ise sizin için farklı bir korse modelleri var. Egzersiz bantları bu tür vücutlar için en uygun olanıdır. Daha uzun bir gövdeye sahipseniz, karın bölgesini daha fazla kapatan bir korse bulmanız gerekir. Vücut tipiniz artı beden ise, 5XL'e kadar olan bedenler arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak, göğüs bölgesinde ekstra rahatlık ve desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, o zaman yelek tarzı bir kattığı ile gitmeniz en iyisidir. İyi bir destek ve rahatlık sağlar. Hedef: Bu bağlamda bir diğer belirleyici faktör hedefinizdir , vücudunuzu forma sokma.

    Korse İle Sıkılaşma

    Bel bölgenizi mümkün olduğu kadar kısa sürede ve olabildiğince küçültmek istiyorsanız o zaman maksimum sıkıştırılabilirliğe sahip bir korse almalısınız. Öte yandan, bel çevrenizi yavaş ama istikrarlı bir şekilde (uzun vadede) düşürmek istiyorsanız, o zaman beden küçültme faktörü bazında korse tercih etmelisiniz. Ancak amacınız konforunuzu korurken bunun olmasına izin vermekse, o zaman daha hafif bir korse tercih edebilirsiniz.

    Ayrıca, unutmamanız gereken önemli bir şey de, korsenizi günlük olarak giyiyorsanız, onu çok yakında giyme ihtimalinizdir. Bu yüzden satın aldığınız korsenin birinci sınıf kalitede olduğundan emin olun. Bunlar kendinize hatta sevdiklerinize korse alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden bazılarıdır. Bu faktörleri göz önünde bulundurursanız asla yanlış satın almayacaksınız bel inceltici korse alabilirsiniz..


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.