Iki Yudumluk Sohbet

Iki Yudumluk Sohbet
  • 0
    0
    0
    0
  • Herşeyin kabuğunu alabilirsin ama çekirdeğini alamazsın ...
    Para dediğin şey öyle bisey ki tam olarak varlığı sefa yokluğu cefa. İnsan oğlunun yaşaması için en önemli 3 madde vardır. 
    Su
    Yiyecek
    Hava
    Bunları en azami şekilde kullanarak insanoğlu hayatta kalır. Bu saydıklarım içinden bir tanesi şuanlık bedava, diğer ikisi ise para denilen şeyle alınıyor. Hatta ve hatta Havanın kalitelisine bile sahip olmak için yine paraya ihtiyaç var. Şehirden uzakta güzel temiz havada yaşamak için yine paramız olması lazım . Kaliteli yiyecek içinden kaliteli suyu içinden paramız olması lazım. Lidyalılar bile bu meleti icad ettiklerinde bu kadar önemli olabileceğinin düşünmemişlerdir.
    Üzerine şarkılar yazılan şiirlere konu olan bir Aşk birde Para sanırım. Çevremde , dizi ve filmlerde şu günlerde iki ayrı grup var. Bazıları para ile saadetin olamayacağını düşünen kesim, diğeri ise paranin hava kadar önemli bisey olduğunu savunan kesim.
    Benim naçizane görüşüm ise paraya ihtiyacın varsa git kazan arkadaşım azla mutlu olabiliyorsan elindeki miktar ile geçin. Insanlara fakir edebiyatı yapmayın işte herşey para değil, para mutluluk getirmez. Tamam sana getirmiyordur sen kendi içinde yaşa bunu. Yada para herşey digen arkadaşım koş git kazan çabala.  İnsanları yormayın artık şu konu ile bi salın milleti. Parası olmayan insan gergindir yani demi ama. Bence ülkemizde bu yüzden hep bi kavga var gerginlik var üstümüzde. Şöyle bir yerden 40 50 milyar  milyon dolar falan gelsede ülkce az rahatlasak.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.