Iki Yudumluk sohbet

Iki Yudumluk sohbet
  • 0
    0
    0
    0

  • İki üç gece önce kafamda yine senaryolar kurarken birileri ile tartışıyordum. Çokta garip değil sanırım hangimiz senaryolar kurup bir karakter olmuyor ki. Bende o gece siyasi bir kişiliğim bir tartışmada, Erkek kadın konusu var. Arada canım sıkıldıkça ben elim boşken önemli konuları bi kendim tartışırım. Eee yani elin içine çıkıcak o düşüncelerim ilk bi ben göreyim demi, sonra rezil falan olmayalım.

    Velhasıl kelâm ( Ben bunları sizi bizi ezmek için konuşan erkeklere, söyleyin diyi yazıyorum. Laf sokmak, onları sinir etmek için kullanın.) erkekler bir araçtır. Şimdi ilk olarak bunda bir anlaşalım arkadaşlar. Allahı teala yada neye inanıyorsanız artık. Zeus, Ra, yada Odin. Iste hangisiyse arkadaşlar. Bunlar bize erkekleri hizmet etmesi için göndermişlerdir. Yani öyle olmasa yoksa bu dünyada ne işleri var demi. Çok fonksiyonel olarak tasarlanmış, basit kullanımlı bir araç işte. Kadın ve erkek eşit değildir bide yani ilâhi bir varlıkla (Kadın) harhangibi şeyi eşit tutamayız yani öyle biseyi kabul edemeyiz. Edememmm lütfen ısrar etmeyin. 
    Bir üst varlıkla bir normal düzeydeki varlığı eşit kılmaya çalışmak mantıksızdır. Biz kendimizi nasıl görürsek herkeste öyle görür. Bu ego yada kibir değildir. Bizim özguvenimiz öyle bir yüksek olmalı ki karşımızda ki kişi ile tartışmaya bile tenezzül etmeyelim. Azınlık olan güçsüz olan kendini açıklamak zorunda kalır. Hiç öyle birşeye ihtiyacımız yok...

    Gülelim güç bulalım diğe yazıldı lütfen alınıp ağlamayın tamam mı Boys kankiler :) :D çokta şey yapmayınn.
      
    Eğlenmelik ağlarken dinlenip tam kalkıp oynamaklık bir şarkı 😘😘

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.