CerModern'de Lights Up Summer Edition 10-11 Haziran'da Gerçekleşiyor!

CerModern'de Lights Up Summer Edition 10-11 Haziran'da Gerçekleşiyor!
  • 1
    0
    0
    0
  • Ankara’nın kültürel ve sanatsal üretiminin gelişimine katkıda bulunan CerModern, sahip olduğu geniş sergi salonları, sosyal alanları, kongre merkezi ve ağırlama hizmetleriyle ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerinin ve eserlerinin sergilenmesine olanak sağlıyor. 

    CerModern, 370 kişilik konferans salonu, 600 m²’lik resepsiyon alanı, 11.500 m² bir alanda yer alan süreli sergi galerileri, fotoğraf galerisi, müze mağazası, simültane tercüme odaları, konferans ve çok amaçlı salon, kafe ve heykel park alanıyla sanatsal çeşitliliğe ev sahipliği yapıyor.

    CerModern'in Eylül efsanesi Lights Up'ı bu kez yaza taşıyoruz! Yerli ve yabancı dj'lerin elektronik ve canlı müzik performansıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz!



    Lights Up 1. Gün

     

    Anatolian Sessions

    Widerberg

    Ceaus

    Efanin

     

    ANATOLIAN SESSIONS:
    Anadolu'nun zengin müzik kültürünü estetik ve ruhsal seslerle harmanlayarak, bölgenin
    hikayesini anlatmaya başladı. Anadolu dillerinden ve hikâyelerinden yola çıkarak, kullandığı
    her dilin hikâyesini parçalarda anlattı. Kısa sürede parçaları Burning Man ve Exit Festival gibi
    kendi tarzının en büyük festivallerinde çaldı ve kendi soundunun önde gelen DJ'leri ve
    prodüktörleriyle iş birliği yaptı ve onların desteğini aldı. Yavaş yavaş dünya sahnesinde
    kendine yer bulmaya başladı...

     

     

    WIDERBERG:
    Yayınladığı tekliler haricinde, 2020 yılında Pulitzer ödüllü The New York Times gazetesi muhabiri Ian Urbina ile birlikte hazırladığı ‘The Middlemen’ ve 2021 yılında yine Ian Urbina ile birlikte dünyaca ünlü dilbilimci Noam Chomsky’nin konuşmalarından ve derslerinden kesitler içeren ‘Destroying the Commons’ isimli çalışmalarını paylaştı. Widerberg’ün şarkıları kısa zaman içerisinde 2 milyon dinlenme eşiğini geçti ve Anjunadeep, Cercle, Black Hole Recordings, Chill Nation, Solomun, Matan Caspi gibi dünyaca ünlü plak şirketleri ve DJ’ler tarafından desteklendi. Müzik prodüksiyonlarının yanı sıra playlist küratörlüğüyle de dikkatleri üzerine çeken Widerberg,oluşturduğu Spotify playlistleri ve YouTube kanalı ile yüz binden fazla takipçisi için Melodic Techno,Dark Techno ve Progressive House müziğinin nabzını tutuyor.

     

     

    CEASUS:
    İlk teklisini 2020 yılında ‘’Never Started’’ ile yayımlayan CEAUS, İlk albümü 'Hazel'i 2021 Nisan ayında yayımlayıp genç yaşlarında Anjunadeep, Purified Records ve Harabe gibi birçok şirketle birlikte çalışma fırsatı yakalamış, Melodic ve Progressive türlerinin yanı sıra Downtempo ve Electronica türlerinde ürettiği tekliler ve EP’lerle bir çok derleme albümlerinde ve Beatport üzerinde Top 100 ve Hype top 100 gibi listelerde yer aldı. CEAUS’un ürettiği parçalar birçok müzikseverin ilgisini çekmeye devam ederken, Türkiye Turizm Bakanlığına bağlı olan GoTürkiye'nin projelerinde yer alan genç prodüktör 10 Haziran tarihinde sevenleriyle Ankara’da buluşuyor.

     

     

     

    Lights Up 2. Gün

     

    JOEZI

    PETTRA

    SAVRUN BROTHERS

    SİNAN ÇELİK

     

    Afro House Uluslararası Müzik Sahnesi’nin en bilinen figürlerinden Joezi 11 Haziran’da sizlerle buluşuyor!

    Tel Aviv’in kalbinde yaşayan sanatçı, birkaç yıl önce Prodüktörlük ve DJ’lik tutkusunun peşinden gitmeye karar vermesinden beri,  Afrika seslerini ve ritimlerini kullanarak kendi özgün tarzını yaratmayı başardı. Kendine has tarzı, elektronik müzik camiasında önemli bir yer edinmesini ve geniş kitlelerce tanınmasını sağladı. Âme, Ivan Smagghe, Musumeci gibi isimlerle Los Angeles’taki birçok popüler gece kulübünde sahne aldı. Tüm bunların yanı sıra müzik repertuvarında dünya çapında yankı uyandıran sayısız parça dikkat çekmektedir.

     

     

    Benzersiz tarzı ve müzikal zekasıyla tanıdığımız Pettra, Lights Up kapsamında 10-11 Haziran’da CerModern açık hava sahnesinde sizlerle!

    Pettra sahne adıyla tanıdığımız Jonatan Shreiber çok küçük yaşlarda gitar ve piyano ile başladığı müzik kariyerine perküsyon, didgeridoo ve buzuki gibi enstürmanları eklemiş, 2013 yılı itibariylede elektronik müzikle devam etmektedir. Sahne şovları ve enerjisiyle hepimizi hayran bırakan Pettra elektro müzik severlerle Ankara’da buluşuyor.

     

    Kenan ve Mahmuthan Savrun kardeşlerden oluşan Savrun Brothers,  Lights Up kapsamında 10-11 Haziran’da CerModern açık hava sahnesinde sizlerle!

    Elektronik müziğe 90’larda Faithless, The Prodigy ve Underworld’den etkilenerek ilgi duymaya başlayan Savrun Brothers, 2003 yılından bu yana aktif olarak DJ’lik yapıyor ve progressive house ve techno tınıların kesişim noktalarına odaklanıyor.

     

    Uzun yıllar alternatif müzikle ilgilendikten sonra ilgisini elektronik müziğe kaydıran Sinan Çelik, Slam, Timo Maas, Deborah De Luca, Kobosil gibi başarılı djler ile aynı sahneyi paylaştı. Birçok parçası Alan Fitzpatrick, Mladen Tomic, Barbuto gibi sanatçıların setlerinde yer alan başarılı sanatçı çalışmalarını Ankara merkezli olarak yürütmektedir.

    Biletler ise Biletix'te


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.