Doğu Demirkol 20 Ağustos'ta CerModern'de!

Doğu Demirkol 20 Ağustos'ta CerModern'de!
  • 0
    0
    0
    0
  • Ankara’nın kültürel ve sanatsal üretiminin gelişimine katkıda bulunan CerModern, sahip olduğu geniş sergi salonları, sosyal alanları, kongre merkezi ve ağırlama hizmetleriyle ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerinin ve eserlerinin sergilenmesine olanak sağlıyor.

    CerModern, 370 kişilik konferans salonu, 600 m²’lik resepsiyon alanı, 11.500 m² bir alanda yer alan süreli sergi galerileri, fotoğraf galerisi, müze mağazası, simültane tercüme odaları, konferans ve çok amaçlı salon, kafe ve heykel park alanıyla sanatsal çeşitliliğe ev sahipliği yapıyor.

    Ankara yazlarını renklendiren CerModern, bu kez de 20 Ağustos tarihinde Doğu Demirkol'un stand-up gösterisine ev sahipliği yapacak.

    Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı filmlerindeki başarılı performansının ardından,  ‘Doğu’ dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

    Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, bu sezon da seyircisi ile buluşuyor.

    Doğu Demirkol'un Ankara stand-up'ının biletleri, Biletix'te.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.