Arctic Monkeys Desek Yeni Albüm Desek ? 🎇🎉

Arctic Monkeys Desek Yeni Albüm Desek ? 🎇🎉
  • 0
    0
    0
    0
  • Dünyaca ünlü alternatif rock grubu Arctic Monkeys, 21 Ekim Cuma günü  “The Car” isimli yeni albümlerini Domino Recording etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik desteğiyle çıkarıyorlar. Dörtlünün yedinci albümü “The Car”, solist Alex Turner tarafından yazılmış on yeni şarkıdan oluşuyor. Suffolk’un Butley Priory stüdyosunda, Londra’daki RAK Studios’da ve Paris’te La Frette stüdyolarında kaydedilmiş albümün prodüktör koltuğunda James Ford oturuyor. 

    2018 çıkışı bir önceki albümleri “Tranquility Base Hotel + Casino”nun ardından gelen “The Car”, Arctic Monkeys’in diğer projelerine kıyasla daha çok orkestrasyonla farklı boyutta bir deneyim sözü veriyor ve Alex Turner’ın şu ana kadarki en zengin ve etkili vokal performansları sunuyor. 

    Albümün deluxe LP versiyonu sınırlı sayıda gri plak olarak, boyalı ve cilalı kapağıyla grubun resmi online mağazasından alınabilecek. Karamel renkli bir diğer sınırlı sayıda plak ise çeşitli bağımsız müzik mağazalarında ve HMV şubelerinde mevcut olacak. Proje aynı zamanda standart plak, CD, kaset ve dijital mecralarda bulunabilecek. Ön-siparişler bu linkten yapılabiliyor. 

    Albümün şarkı listesi: 
    There’d Better Be A Mirrorball 
    I Ain’t Quite Where I Think I Am 
    Sculptures Of Anything Goes 
    Jet Skis On The Moat 
    Body Paint 
    The Car 
    Big Ideas 
    Hello You 
    Mr Schwartz 
    Perfect Sense


    ‘The Car’ artwork, photo: Matt Helders 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.