Bu Yaz Gitmeniz Gereken 5 Konser

Bu Yaz Gitmeniz Gereken 5 Konser
  • 0
    0
    0
    0
  • Havalar ısındı, konser sezonu açılmaya başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de ülkemize birçok ünlü isim konser vermek için gelecek. İşte bu yaz gitmeniz gereken beş konser;

    J Balvin

    Birçoğumuzun 2012 yılında Tranquila şarkısıyla tanıdığı; Mi Gente, Safari, 6 AM, Ay Vamos gibi hitlere imza atan Jose Alvaro Osorio Balvin aka J Balvin bu yaz ilk kez Türkiye’de konser verecek. 2016 yılında çıkardığı Ginza single’ı 2017 yılında en uzun süre gündemde kalan solo performans Latin Single’ı ödülü almış, J Balvin’in adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırmıştı. 26 Temmuz Cuma günü Küçükçiftlik Park’ta yapılacak olan konser bu yıl sıkça konuşulacak gibi görünüyor. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

    LP

    2016’da Lost on You ile Avrupa’da ses getiren, LP adıyla bilinen İtalyan asıllı Amerikalı sanatçı Laura Pergolizzi bu yaz yeniden Türkiye’ye geliyor. LP, müzik hayatına 2000’li yılların başında klasik rockla başlamıştı. Backstreet Boys, Rihanna, Christina Aguilera gibi önemli sanatçı için şarkılar yazmış, birçoğunun övgüsünü toplamıştır. 15 Haziran Cumartesi günü UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

    Future

    Grammy Ödüllü rapçi Nayvadius DeMun Wilburn aka Future bu yaz ilk defa Türkiye’de konser verecek. High Demand, Mask Off gibi hitlere imza atan Future ilk albümü Pluto’yu Nisan 2012’de yayınlamıştı. Albümdeki beş single’ın her biri Billboard Hot 100’e girmiş, olumlu dönüşler almıştı. 26 Haziran Çarşamba günü Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan konserde aynı zamanda Şehinşah, Gazapizm, Sagopa Kajmer, İstanbul Trip, Anıl Piyancı, Khontkar ve Nihayet de olacak. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

    David Helfgott 

    Dünyaca ünlü piyanist David Helfgott bu yıl ilk kez Türkiye’ye geliyor. Events Across Turkey organizasyonuyla Aya İrini Müzesi’nde gerçekleşecek olan konser 25 Mayıs Cumartesi günü olacak. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

    Ferry Corsten

    Geçen sene Mart ayındaki soldout performansıyla beğenileri toplayan Ferry Corsten; Future Momentum etkinlik serisinin ikincisi kapsamında bu sene yeniden Türkiye’ye gelecek. Elektronik dans müziğin önemli isimlerinden biri olan Corsten 2016 yılında International Dance Music Awards tarafından En İyi Trance DJ ödülüne layık görülmüştü. 14 Haziran Cuma günü %100 Studio’da gerçekleşecek olan konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.