Madonna, Shay Mitchell ve Emily Ratajkowski "Queer" Olduklarını Açıkladılar

Madonna, Shay Mitchell ve Emily Ratajkowski "Queer" Olduklarını Açıkladılar
  • 0
    0
    0
    0
  • Geçtiğimiz hafta şarkıcı Madonna, oyuncu Shay Mitchell ve oyuncu-model Emily Ratajkowski cinsel yönelimlerine dair paylaşımlar yaptı. 

    Kanadalı oyuncu Shay Mitchell, geçtiğimiz hafta TikTok'ta paylaştığı videoyla gündeme geldi. Shay, yıllar boyunca tüm cinsiyetlerden insanlarla çıkmaya açık olduğunu ima etti, ancak bu videoyla, ilk kez biseksüel olmaktan doğrudan söz ettiği görülüyor. Söz konusu video 👇 

    https://twitter.com/kxtebish0p/status/1577801241945669632?s=20&t=pqIfJ2ymmb90dVmfGxx87g 


    Ardından aynı TikTok akımını oyuncu Emily Ratajkowski de yaptı. "Kendini biseksüel olarak tanımlarsan… yeşil kadife bir kanepen var mı?" yazılı videoya Ratajkowski, kendisini yeşil kanepesine atarak yanıt verdi. 


    Tabii ki yeşil kadife kanepenin bir queerlik gösterisi olmadığı kesin ama sosyal medyada birçok kullanıcı bu videolar üzerinden Shay Mitchell ve Emily Ratajkowski'nin kendilerinin "biseksüel" olduklarını açıkladıkları şeklinde yorumladı. Bahsi geçen kişilerden de herhangi bir yalanlama gelmedi henüz. 

    Gelelim Madonna'ya... Şarkıcı Pazar günü paylaştığı TikTok videosunda, bir süredir akım olan "If I miss, I'm Gay" (Eğer bunu kaçırırsam, gayim) videolarına dahil olmuş oldu. 



    Kaynak: Cosmopolitan , NBCNews  , Hollywood Life 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.