Kanye West'in Twitter ve Instagram Hesapları Askıya Alındı!

Kanye West'in Twitter ve Instagram Hesapları Askıya Alındı!
  • 0
    0
    0
    0
  • Geçtiğimiz günlerde Yahudilerle ilgili attığı tweeti silinen ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in, "Yahudi karşıtı paylaşımlar yaptığı" gerekçesiyle Instagram ve Twitter hesapları kapatıldı. 

    Ünlü rapçi son zamanlarda söylemleriyle gündeme gelmiş ve tartışmaların odağı olmuştu. Paris Moda Haftası’nda giydiği  “Beyazların Hayatı Önemlidir” tişörtüyle tartışmaları Twitter’a taşıyan Kanye West, Yahudilerle de ilgili tweet atmıştı. Ancak Twitter, platformun kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle ünlü rapçinin tweetini silmesinin ardından, hesabını da kapattı. 

    Kanye West attığı tweette “Bu gece biraz uykum var ama uyandığımda Yahudiler için ölüm riskini 3’e çıkaracağım. İşin komik tarafı, ben aslında Yahudi karşıtı olamam çünkü siyahiler de aslında Yahudi’dir. Sizler benimle oyun oynadınız ve size karşı gelen herkesi karalamaya çalıştınız” ifadelerini kullandı.

    West’in ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’un Yahudi halkı tarafından kontrol edildiğini öne sürdüğü bir gönderisi nedeniyle de bu kez Instagram hesabı kısıtlandı.

    Hesapları yeniden açılan Kanye West, hala eleştirilerin odak noktasında. 

    Kaynak: Cumhuriyet


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.