Netflix'te izleyebileceğiniz 5 anime önerisi!

Netflix'te izleyebileceğiniz 5 anime önerisi!
  • 1
    0
    0
    0
  • Netflix’iniz var ama hangi animeleri izlesem diye düşünüyorsanız sizler için Netflix Türkiye’de bulunan 5 animeyi listeledim.

     

    Romantic Killer

    Oynamak için yeni aldığı video oyunu Anzu’nun tüm hayatını değiştir. Çöpçatanlık peşinde olan bir büyücü tarafından Anzu’nun en sevdiği şeylere el konulur karşılığında ise Anzu’nun karşısına ‘İkemen’ denilen yakışıklı kişiler çıkmaya başlar. Anzu'nun bu aşk kilişelerine karşı olan mücadelesi can sıkıntınızı yok edecek.

    Cyberpunk: EdgeRunners

    CyberPunk 2077 oyunun geçmişinde geçen anime serisinde yeni ana karakterimiz David, özel yetenekler sağlayan bir implant bulması ve Lucy isimli karakter ile tanışmasıyla tüm hayatı değişir. Aksiyonu ve görsel kalitesiyle tatmin olabileceğiniz serilerden biri. Cyberpunk evrenine çok da hakim olmanız gerekmiyor. 

    Bubble 


    Havalı karakterleri, göz alıcı renk kullanımları ve hafif bilim-kurgu havasıyla Bubble tek oturuşta izleyebileceğiniz tatlı bir seri.

    Resmi açıklaması:
    Baloncukların ve yer çekimsel anomalilerin istilası altındaki terk edilmiş Tokyo'da, yetenekli bir genç adamla gizemli bir kızın kaderleri kesişir. 

     

    Words Bubble Up Like Soda Pop

    Netflix’in 2022 yılı yapımları arasında bulunan bu tatlı anime film yeni bir aşk içinizde filizleniyormuşçasına sizleri mutlu edecek. 

    Resmi açıklaması:
    Kendini haiku (Japon şiir sanatı) aracılığıyla ifade eden utangaç bir genç ve kendinden emin, neşeli bir kız, güneşli bir günde tanışmalarının ardından kısa ama sihirli bir yaz yaşar.

    Kotaro Lives Alone

    Yer yer güleceğiniz kahkahalar atacağınız ama bir anda göz yaşlarınızı tutamayacağınız duygu değişimlerini yaşatan kısa bir o kadar da güzel bir seri Kotaro Lives Alone. Çok küçük yaşta tek başına yaşamaya başlayan ve büyük zorluklar atlatan Kotaro’nun hayatına tanıklık edeceksiniz. Herkesin izlemesi gereken güzel bir seri.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.