Zeyn'el ve Selen Öztürk'ten "Çemberimde Gül Oya" yayında!

Zeyn'el ve Selen Öztürk'ten "Çemberimde Gül Oya" yayında!
  • 2
    0
    0
    0
  • Zeyn’el ve Selen Öztürk’ten “Çemberimde Gül Oya” yayında!

    Şarkıcı, söz yazarı ve yorumcu müzisyen kimliği ile tanınan Zeyn’el, Rezonans serisinin 4. albümü “Ağaçlar ve Çiçekler”in altıncı düetini oyuncu Selen Öztürk ile yayınlıyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/6gdA9ZFmvL9ce4eWLi9p55?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Tamamı sanat camisanın değerli isimleriyle düetlerden oluşan albümün sonlarına yaklaşırken bu kez “Çemberimde Gül Oya” türküsünün dinamik bir coverı ile karşı karşıyayız. Bu eserde Zeyn’el’e, ünlü sinema-televizyon oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Selen Öztürk eşlik ediyor.

    Selim Seven prodüktörlüğünde Nana Yapım etiketiyle dinleyicisine kavuşan bu eserde; kotrbasta Özer Ateş, akustik gitarda Ergin Kandemir ve davulda Burak Taşdemir’in eşliğiyle kayda alınan türkünün çekimlerine Mothership gitar atölyesi ev sahipliği yaparken kapak tasarımını ise Çisem Soylu üstlendi. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.