Dark uyarlaması Dizi 1899

Dark uyarlaması Dizi 1899
  • 1
    0
    0
    0
  • Herkese merhaba. Son zamanların favori dizisi olan 1899 ve aynı zamanda Dark 'ın yaratıcılarından olan Baran Bo Odar ve Jantje Friese' nin imzası ile 17 Kasımda Netflix'te yayınlamaya başladı.
    8 bölümden oluşan dizinin başrollerini Emily Beechann(Maura), Andreas Pietschman(Eyk), Fflyn Edwards(Elliott) ve Aneurin Bornard(Daniel) paylaşıyor.
    Dark'ın yaratıcıları tarafından kaleme alınan bu dizi oldukça merak ettirici. Dak'ı genel olarak hepimiz çok sevmiştik ve beynizimi yakmıştı. 1899'da ise başlarda sıkılıp ortalarda biraz ne olduğunu anlayıp sonlarda da Nasıl ya dedirten bir dizi. Dark mı yoksa 1899 mı derseniz tabiki de Dark derim ama 1899'da gayet keyifliydi. 
    Oyuncu kadrosuna göz atacak olursak Dark dizisinden de tanıdığımız Andreas Pietschman (the stranger-jonas)'ı 1899'da Eyk karakteriyle göreceğiz. 
     
     
    The Rain dizisinde çok iyi iki oyuncuyu göreceğiz. Eğer izlemediyseniz The Rain disizinini de izlemenizi öneririm gayet başarılı bir dizi. The Rain' de başrollerde olan Lucas Lynnggard (Rasmus) 'ı 1899'da Krester karakteri ile göreceğiz. 
     
     
     
    Bir diğer The Rain oyuncularından olan Clara Rasager (Sarah)' i 1899'da Tove karakteri ile göreceğiz. Aynı zamanda bu iki oyuncu 1899'da karşımıza iki kardeş olarak çıkacak. 
     
     
     
    Bir diğer oyuncu ve çok sevilen dizi olan Elite' in oyuncularından Miguel Bernardeu(Guzman)'u 1899'da Angel karakteri ile göreceğiz. 
     
     
     
     
    Benim söyleyeceklerim bu kadar. İzleyeceklere şimdiden iyi seyirler dilerim 🥳🥳
     
     
     

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.