scatter brain

scatter brain
  • 2
    0
    0
    0
  • tarih 10.01.2023 saat 21:09
     Hayatta bazen istediğimiz şeyler yolunda gitmiyor. Yolunda gitmesi için elimizden geleni yapıyoruz ama neden karşılığını alamıyoruz?Hayırlısı neyse diyip geçmek mi iyi yoksa oturup düşünmek mi? Ben biraz çok fazla düşünüyorum ve kendime zarar veriyorum psikolojik açıdan. Hayırlısı buymuş demekte çok başırlı bir insan olamadım. Çünkü sindiremiyorum bu olanları daha iyisini hakettiğimden eminim ama ne yazık ki hayat planlarımızı bozmak için kurulmuş bir düzenek ve bu yüzden bazı şeyler yolundan çıkıp istediğimiz gibi gitmiyor . En iyisi sanırım biraz hayırlısı buymuş diyerek bu olumsuz düşüncelerimizi perde arkasına bırakmak olacak. Sonrasında ise temiz sayfalarımızdan bir tanesini daha açarak yolculuğumuza devam etmek. Umut ışığı her zaman birazcık da olsa var bu az da olsa olan ışığı kaybetmemek için güçlü durmak zorundayız sanırım. Ne kadar üzücü dimi iyi bir şeylerin olması için zorunda kalmamız. Umarım hayat yolculuğumuzda ki bu engeller bizi hayallerimizden, umutlarımızdan vazgeçirmez.


    Bugün böyle bir şey yazmak istedim çünkü iyi bir gün geçirmedim. Her şey üste üste geldi ve bende bana iyi gelen ortamımı kurdum (loş sarı ışıklar, mumlar ve sakin playlist). Arkada Teoman şarkıları bana eşlik ediyor bi de dışarıdaki fırtınanın sesi. 
    Yazmak için kendimi zorlamıyorum artık. O an içimden gerçekten yazmak geliyorsa yazıyorum bu bazen kağıda yazmak bazen de telefona hislerimi dökmek oluyor. Hislerimi paylaşmayı çok seviyorum ve hislerini paylaşabilmeyi meslek edinmiş insanları hayranlıkla izliyorum. Bambaşka bir dünyanın insanları oldukları çok bariz ortada. Düşünsenize birisi blah blah saat ve tarihte o an hissettiği duyguları kaleme döküyor sonra sen de o yazıya rastlayıp tam da o an yazan kişiyle aynı hisleri paylaştığın bir zaman diliminde denk gelmiş oluyorsun. Çok keyifli değil mi? Hislerle birbirimize sarılabilmek evrenin bize sunduğu nimetlerden sadece birisi. Bunun için şükürlerimizi edebiliriz. Eğer buraya kadar okuduysanız ve size bir nebze de olsa hislerimi aktarabildiysem ne mutlu bana🙏 Yazımı bir Teoman şarkı sözü ile sonlandırmak istiyorum. 
    "Yaşamak, hayata katlanmak demek. Bize yürek gerek." çölde çiçek..
    https://youtu.be/ewZ4VI6HnM0

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.