Ben Fero, "Kürdistan" Açıklaması Yapan Ezhel'e Tepki Gösterdi!

Ben Fero, "Kürdistan" Açıklaması Yapan Ezhel'e Tepki Gösterdi!
  • 1
    0
    0
    0
  • Ben Fero, 'Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur.' diyen Ezhel'e tepki gösterdi:

    "Özel hayatındaki hiçbir insanı umursamayan, sorumluluk getiren bir durum olduğunda salak yapan insan, günlerdir halkım, ülkem gibi söylemlerle sanki bir kurtarıcıymış gibi davranıyor. Kendisini 'Devrim var, başa geç' diye çağırsanız ya geç kalır ya hiç gelmez. Daha gülünç ve cringe bir durum olamaz. İşin daha acı tarafıysa bir sürü genç insan bu yazıların altında tartışıyor, anlamlandırmaya çalışıyor. Konuşulmayan tek konu ise asıl eksik olan eğitim konusu.

    Senin ne alakan var diyenler ya da önceden neden görüştün diyenler; Alaka var çünkü bu gibi saçmalıklar Türkiye'de bu sektörün prestijini düşürüyor. Gün geçtike sektörün kitlesi daha da kalitesiz ve egitimsiz bir hal alıyor. Yorumsuz kalmak da bu ülkede yanliş anlaşılmıyor ve bu işi kötü niyetle yapan başka kişilere yarıyor. Geçmiş konusuna gelince, o zamanlar kendisiyle hiphop konuşuyorduk ve kendisi hiphop müzik yaprıordu. Bu şekilde saçmalamıyordu. Ama bunun üzerinden çok zaman geçti."


    Ünlü ismin Twitter'da bir sohbet odasında sarf ettiği ve tepki görmesine neden olan sözleri ise şöyleydi:

    “Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan’ı ve Kürt halkının şeyini savunuyorum ama bence zaten Kürdistan’ın başkenti Ankara’dır İstanbul’dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum."

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.