Olmak İstediğiniz An Nedir?

Olmak İstediğiniz An Nedir?
  • 0
    0
    0
    0
  •    Olmak İstediğiniz bir An var mı?
      
    Etrafımda küçük çaplı bir anket yaptım ve kimse hangi  anda olmak istediğini söylemedi.  Etrafımdakilerin mutlu bir anı yok sanırım.
       Herkesin olmak istediği anı mutlumu ki acaba? Buda ayrı bir konu.Bize bir çok değişik hissi bir anda yaşatan anılarda güzel olabilir. Bende kendime sordum bu soruyu ve bende şu anda olmak isterim dediğim, bir hikâye gelmedi aklıma. Aslından benim çok güzel anılarım var ama, neden ki hiçbirisine geri dönmek istemedim. Şuan tam olması gerektiği gibi geliyor herşey artık çünkü. Ne eksik ne fazla.
    Ben tam teslimiyeti verdim kadere çünkü artık. Ne olursa yada ne olmazsa diyorum vardır bundada bir hayır, nasip değildir diyorum ve benin için o anda bitiyor hersey. Tam teslimiyet huzur veriyormuş insana onu çözdüm. Neden olmadı, neden gidemedim, neden o işe giremedim, neden o beni sevmedi vb. Gibi şeyler için, telaşım en azamî şekilde devam ediyor bitmedi ama azaldı diğe bilirim. Öyle olması gerektiği için öyle oldu Ayşe. O iş nasibin değildi, o yere gitmek senin için hayırlı değildi. Kabullen ve yoluna devam et...
    Mis gibi hissediyorum artık. Boşvermişlikle Kadere boyun eymişlik arasında ki incecik çizgi üzerindeyim ve orda yürüyorum. 
    Bunu okuyanlara o duvara latte yazan kadın gibi anı yaşayın yok hayattan zevk alın demicem. Öyle bir vaaz verme gibi bir haddin yok.Herkesin kafasını temize çekme anı ve zamanı farklıdır. Öyle bir zamanınız gelirki tam teslim olursunuz sizde kendinize çok şaşarsınız. Herkes o anın içinde hiç derdi bitmeyecek gibi gelir o göz yaşı dinmeyecek gibi gelir o yüzden akıl vermek herşey geçicek demek bana saçma gelir çünkü, o anın içinde kimse öğüt vereni anlamaz. O yüzden okuyanlarında kafasının temize çekme tem teslim olma zamanı çok yakında gelir umarım. Ama şunu tecrübe etmiş biri olarak diğe bilirim ki. Tam teslimiyet her zaman iyidir.

    Bu yazıyı yazarken dinlediklerimy




    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.