Oh Land’den Yeni Tekli Beraberinde Yeni Albüm Haberi 'Bleeed'

Oh Land’den Yeni Tekli Beraberinde Yeni Albüm Haberi 'Bleeed'
  • 1
    0
    0
    0
  •  

    Website | Instagram

    Oh Land, yeni teklisi ‘Bleeed’ i Türkiye’de GRGDN Müzik temsilinde 14 Nisan Cuma günü yayınladı. 
    Hem de yeni şarkısıyla beraber Eylül ayında yayınlayacağı yeni albümü ve sonbaharda kapsamlı bir Danimarka turnesi yapacağını da duyurdu. Uluslararası konser tarihleri ise yakında ilan edilecek. 

    “BLEEED”

    Oh Land, Danca dilindeki XTRA EP'sini geçen sonbaharda yayınlamıştı, şimdi ise İngilizce parçalara geri dönüş yapıyor. ‘Bleeed’, Eylül ayında yayınlanacak albümün ilk teklisi. 
     
    Nanna (Oh Land) bu albüm sürecini şöyle açıklıyor: 
    "İçimden sıradaki albümümdeki şarkıları İngilizce yazmak geldi. Bir şarkı yazarı olarak birkaç dil kullanarak yaratabildiğim bir zamana gelmiş olmayı çok seviyorum. Ayrıca aynı albüm içinde İngilizce şarkıların yanında birçok farklı sanatçının kendi anadillerinde şarkıları da yer alıyor. Benim için şarkının dilini şarkının kendisi belirler, dolayısıyla Danca şarkı yazmaya da devam edeceğim”. 
     
     
    Vasco’nun yapımcılığını yaptığı ‘Bleeed’ ile ilgili ise şunları söylüyor: 
    "Bleeed, aslında online hayatın bize ne getireceğini hiç bilemediğimiz ve sosyal medya üzerinden gördüğümüz inişli çıkışlı hayatlar hakkında yazılmış mutsuz bir aşk şarkısı. Bazen internette hiç hazır olmadığım bir duygu bombardımanına maruz kalıyorum. Mesela 20 saniye içinde küresel ısınma, depremler, harika vücutlar ve gergin bacaklı keçiler arasında kalabiliyorum. Bu şarkı aynı zamanda da özlediğin, bir hayatı kaçırıyormuş hissiyle kendine işkence yapmak hakkında. Bu şarkı açıkça kendi kendine ironisi olan nefret/aşk hakkında bir şarkı.  
     
    Sanatçı hakkında kısa bilgi: 
    Danimarkalı şarkıcı ve besteci Nanna Øland Fabricius, namı diğer Oh Land, yapımcılığını yaptığı ilk albümü ‘Fauna’yı 2008 bale kariyerini yok eden bir sırt yaralanmasının ardından yazdı. 
    O zamandan beri Oh Land dört stüdyo albümü yayınladı ve birçok kez Katy Perry ve Sia gibi büyük sanatçıların dünya turnelerinde açılış yaptı. Bir şarkı yazarı olarak da Pharrell, Sia, John Legend ve Tricky gibi isimlerle çalıştı. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.