30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ +1’Lİ GECE GEZMESİ İLE TÜM KADIKÖY’E YAYILIYOR

30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ +1’Lİ GECE GEZMESİ İLE TÜM KADIKÖY’E YAYILIYOR
  • 2
    0
    0
    1
  • 30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ +1’Lİ GECE GEZMESİ İLE TÜM KADIKÖY’E YAYILIYOR

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen 30. İstanbul Caz Festivali kapsamında 13 Temmuz Perşembe akşamı düzenlenecek +1’li Gece Gezmesi, Kadıköy ve Moda sokaklarına yayılıyor. Tek bir biletle farklı mekânlarda müzik dolu bir gece yaşamak isteyenler için biletler passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV ana gişede.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 26 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, 7-19 Temmuz tarihleri arasında kapılarını müzikseverlere açmaya hazırlanıyor. Festivalin en çok merak edilen etkinliklerinden +1’li Gece Gezmesi, 13 Temmuz Perşembe akşamı festival coşkusunu Kadıköy-Moda hattındaki sevilen mekânlara taşıyor. Festivalin bu yıl +1’in desteğiyle, sekizinci kez düzenleyeceği etkinlik, Kadıköy sokaklarında müzikseverlerin keyfine artı bir katarak müzik keşifleriyle dolu bir gece rotası sunuyor.

    “Festival içinde festival” vadeden +1'li Gece Gezmesi kapsamında Kadıköy ve Moda’da tek bir biletle giriş yapılabilecek 4 mekânda 10 konser gerçekleştirilecek. Moda Sahnesi, Dorock XL, The Wall ve Kadıköy Sineması’nın evsahipliği yapacağı etkinlikte müzikseverler Kadıköy-Moda hattında mekik dokuyacak.

    Kadıköy sokaklarında gece rotası

    Festivalin en hareketli gecesinde solo projesiyle ne kadar başarılı bir şarkı sözü yazarı ve besteci olduğunu yalın fakat derinlikli diliyle kanıtlayan, Duman’ın bas gitaristi Ari Barokas; Türkçe alternatif popa şarkı yazarlığı penceresinden bakan Evdeki Saat; Miles Davis’in Bitches Brew ve Herbie Hancock’un Mwandishi döneminden aldığı ilhamla üretimlerine devam eden beşli Another Bitches Brew; caz, ambient, folk temelli alternatif dilini trompeti ve sesiyle ortaya koyan Barış Demirel “BD Deneyimi”; Akdenizli Arap müziğine progresif bir açıdan yaklaşan İsrailli beşli Sababa 5; Altın Palmiye Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ilk üç filmi Kasaba, Mayıs Sıkıntısı ve Uzak filmlerinden seçilen 11 sahne üzerine yaptığı doğaçlama besteleriyle tanınan Taşra Üçlemesi Caz Projesi; trompetinin elektro akustik melodilerine sıcak vokaliyle eşlik eden Dilan Balkay; 2022’de üretimine hız veren dream-pop grubu The Flabbies; ferah ve sıcak melodileriyle alternatif müziğimize pozitif hava katan Düşün ile saykodelik space-funk ve rock fusion türlerine attıkları oryantal bakışla dikkat çeken alternatif topluluk Yalnayak, Kadıköy’ün çeşitli sahnelerinde bizlerle olacak.

     

    Festival biletleri

    Festival coşkusunun alternatif müziğin ve sokakta olmanın verdiği özgürlük hissiyle ikiye katlanacağı +1’li Gece Gezmesi'nin ‘Eczacıbaşı Genç Bilet’leri 10 TL, Genel Dönem biletleri 650 TL.

    İstanbul Caz Festivali’ndeki tüm konserlerin biletleri passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV ana gişeden satılıyor. Lale Kart üyeleri festival biletlerini %25’e varan indirimlerle alabiliyor. Festival biletleri, tüm Garanti BBVA kredi kartlarıyla %10 indirimli satın alınabilir.

    +1’li Gece Gezmesi Programı

    13 Temmuz 2023 Perşembe
    Kadıköy-Moda
    20.00

    Dorock XL
    20.00 | Düşün
    21.30 | Barış Demirel “BD Deneyimi”
    23.15 | Evdeki Saat

    Moda Sahnesi
    20.30 | Dilan Balkay
    22.00 | The Flabbies
    23.45 | Ari Barokas

    The Wall
    22.00 | Yalnayak
    00.00 | Sababa 5

    Kadıköy Sineması
    20.45 | Another Bitches Brew
    22.45 | Taşra Üçlemesi Caz Projesi


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.