+1 SUNAR: GEZGİN SALON FESTİVALİ BU HAFTASONU PARKORMAN’DA

+1 SUNAR: GEZGİN SALON FESTİVALİ BU HAFTASONU PARKORMAN’DA
  • 0
    0
    0
    0
  • BU HAFTA SONU PARKORMAN’DA SİZİ UNUTULMAZ BİR FESTİVAL BEKLİYOR

     
    +1 SUNAR: GEZGİN SALON FESTİVALİ BU HAFTASONU PARKORMAN’DA
    29-30 Temmuz 2023
     

     

    Müzikseverler yaz ile özdeşleşen şehir etkinliği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ne bu hafta sonu kavuşur. Festival, 29 Temmuz Cumartesi günü Satori, L'Impératrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch, Emir Taha ve Kardelen’i, 30 Temmuz Pazar günü ise Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, Warhaus, Still Corners, Tsar B ve The Flabbies’i yeşilliklerle çevrili Parkorman sahnesinde ağırlayacak. Festivalde konserler dışında gerçekleşecek birçok aktivite de katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi sunacak. 
     
    İsmini İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’nin performans mekânı Salon’dan alan ve bu yıl ikinci kez şehrin ulaşımı en rahat konser mekanlarından Parkorman’da bu hafta sonu gerçekleşecek +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali için heyecan dorukta. 


    Festival izleyicisi iki gün boyunca alternatif, elektronik ve güncel müziğin sevilen ve heyecanla beklenen isimleriyle eğlenme fırsatı bulacak.Şimdiden akıllara kazınan festival, ilk gününde Satori, L’Imperatrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch, Emir Taha ve Kardelen’i; ikinci gününde Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, Warhaus, Still Corners, Tsar B ve The Flabbies’i ağırlayacak festival için yeni isimler de kapıda.
    Bu yıl yenilenen yüzüyle festival takipçilerini ağırlayacak Parkorman’da, iki gün boyunca festival alanını renklendirecek +1,Sephora, Philips Ev Aletleri, 7Days, TikTok ve yakın zamanda açıklanacak festival sponsorlarının gerçekleştireceği birçok aktivite de katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi sunacak. Festivalle ilgili haberleri Salon İKSV’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. 
    29 Temmuz Cumartesi        
                                   
    14:30   Kardelen             
    16:00   Emir Taha
    17:30   Sylvie Kreusch
    19:00   Agar Agar
    20:30   L'Imperatrice                
    22:15   Satori     
     
    30 Temmuz Pazar


    14:30     The Flabbies              
    16:00     Tasar B
    17:30     Still Corners
    19:00     Warhaus
    20:30     Büyük Ev Ablukada
    22:30    Jon Hopkins
     

     

     
    İki gün boyunca festival maratonuna hazır olun
     
     


    29 Temmuz Cumartesi Festival, ilk gününde sahnede türlü hayallere açılan enerjik parçalarıyla Kardelen ve  alternatif R&B ve “leftfield” elektronika ile bu toprakların seslerini başarıyla bir araya getiren Emir Taha ile  açılış yapacak. Emir Taha’nın ardından Sylvie Kreusch etkileyici lirizmiyle ve hem deneysel hem de pop üsluplarına keskin kulağıyla seyirci karşısında olacak. Ardından elektro-pop’a yeni bir soluk getiren Agar Agar, baştan çıkarıcı ritimleriyle festival izleyicilerini büyüleyecek. Sahnede ‘elektronik bir aydınlanış’ deneyimi sunan Satori +1 Sunar Gezgin Salon Festivali’nin ilk gününün kapanışını yapacak.
     
    30 Temmuz Pazar günü festival maratonu hız kesmeden dokunaklı post-rock ve shoegaze müziğiyle The Flabbies ile devam ediyor. Sonrasında ise gece kadar karanlık R&B müziğiyle Belçikalı DIY prodüktörü Justine Bourgeus’un R&B projesi Tsar B sahnede olacak. Ardından organik enstrümantasyon, klavyeli gitar, ferah davullar ve Tessa Murray’in dumanlı sesiyle hayat bulan Still Corners, görünenin ötesinde bir dünyanın kapılarını aralayacak. Sonra modern dönem Nick Cave ve PJ Harvey’i olarak anılan Warhaus, görkemli yaylı aranjmanlar ve ustaca yazılmış piyano notalarıyla seyirci ile buluşacak. Ardından son zamanların en çok ses getiren hem şarkıları hem de stilleriyle kısa sürede şehir efsanesine dönüşen Büyük Ev Ablukada şarkıları ile bizi bizden alacak. Son olarak karmaşık ritimleri dingin, meditatif dokularla kaplayan Jon Hopkins +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nin kapanışını yapacak.
     
     
    Program ve sanatçılar ile ilgili detaylı bilgiye https://saloniksv.com/tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

     

    Parkorman’a nasıl gidilir?

     

    METRO
     M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Darüşşafaka durağında inip yürüyerek 5 dakika uzaklıktaki Parkorman’a ulaşabilirsiniz.

    OTOBÜS

     İETT Fatih Park Orman durağından geçen otobüs hatlarını kullanabilirsiniz. Duraktan geçen otobüsler: 25G, 29A, 29C, 29D, 41, 42M, 47L, 59RK, 62H, D2

    MİNİBÜS
     Beşiktaş-Sarıyer minibüsleri de Parkorman’dan geçmektedir.

    AÇIK ADRES
    Park Orman Tabiat Parkı, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No: 263, Şişli, İstanbul

     

    Festival biletleri satışta

     

    İki gün boyunca yeşillikler içindeki Parkorman’da düzenlenecek +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nin biletleri;  passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV ana gişeden (Pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası) alınabilir.
     
    Kombine – ₺1,500.00
    Tek Gün – ₺950,00
     
    Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri biletlerini passo.com.tr üzerinden %25 indirimle satın alabilirler. Kırmızı Lale Kart üyeleri ise %15 indirimden yararlanabiliyor.
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.