Yeni Açılan Beyaz Sayfalara...

Yeni Açılan Beyaz Sayfalara...
  • 4
    0
    0
    0
  • Baştan başlamak, bu hayatta şansını yeniden denemek, düşmek ve tekrar ayağa kalkmak... 

    Bazen çok güçsüz hissederiz, bir daha ayağa hiç kalkamayacakmışçasına düşeriz. Derine, yerin dibine girmiş hissiyatı vardır. Aslında bu duygu, döngümüzün bir parçasıdır. Genellikle unuturuz hepsinin normal olduğunu. Panikleriz.

    Hayat inişlerle ve çıkışlarla, mutlulukla ve hüzünle, siyah ve beyazla birlikte anlam bulur. Bazı kavramların yoksunluğu, zıttının var olmasına sebebiyet verir. 

    Bu var oluş yeniliklere kapı açar. Cesaret ister bu yenilik ama bi o kadar da kolaydır aslında. Ancak tek bi şartla; 'Arkana dönüp bakmayacaksın.' der adeta hayat sana.

    Arada kalırsın, "Geçmişin karambolünde sürükleneyim mi yoksa yeni bir sayfa açmaya cesaretim var mı?"

    Bir anlık gaza gelirsin, hislerini ölçüp tartmadan hızlı alınmış bir kararla kalkarsın ayağa. Ben de buradayım! diye bağırırcasına dünyaya.

    Zamanla düşüncelerin demlenir. Artık her şey daha net görünüyordur, duygular daha keskindir. Kalbini acıtır, içten içe tüm bu olayları hem seversin hem nefret edersin. 

    Bir süre sonra eski sayfalardan sıkılırsın, nefes alamaz hale gelirsin. İşte o zaman yeni sayfa açacak yüreklilik doğar içine, göze alırsın her şeyi. Tabii geçmişin tekrarlanmaması umuduyla... 

    İşte tüm bu düşünceleri yansıtan bir şarkı. Keyifli dinlemeler!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.