Taylor Swift karması

Taylor Swift karması
  • 0
    0
    0
    0
  • Justin Bieber, Ariana Grande ya da Demi Lovato...  Başarılarla dolu bir kariyere sahip olan bu sanatçıları bir ortak noktası var.    Scooter Braun! 

    Kariyerine gençliğinde, Def Jam Records ile anlaşmadan önce Atlanta'da parti ve etkinliklerin tanıtımını yaparak başlayan Braun, büyük çıkışını 2008 yılında, YouTube'da şarkı söyleyen 12 yaşındaki bir Bieber'ı görüp yıldız potansiyelini fark ettiğinde yaptı. Bieber kısa sürede popun en büyük yıldızlarından biri haline geldi ve Braun, şarkıcının bir dizi tutuklamayla karşı karşıya kaldığı bir dönem de dahil olmak üzere kariyerini çeşitli iniş çıkışlarla yönlendirdi.
    Bieber'ın yeni yönetim arayışı nedeniyle ikilinin aylardır konuşmadığını bildirmiş olsa da henüz tam olarak ayrılmadı.   Justin Bieber, 2027 yılına kadar anlaşma altında olduğu Scooter Braun’un menarjerliğinden kurtulmak için yeni bir avukat tutmuş. 

    Ariana Grande 2013 yılında Braun ile çalışmaya başlamıştı ve kendisi o tarihten bu yana biri hariç hepsi ABD Billboard listelerinde zirveye yerleşen altı albüm yayınladı.   Grande 2020'deki Positions'tan bu yana albüm yayınlamadı ve şu anda Broadway müzikali Wicked'in film uyarlaması üzerinde çalışıyor. Son günlerde ortaya çıkan bir habere göre ise Ariana Grande, menajeri Scooter Braun ile yollarını ayırdı.   Bir kaynak Scooter Braun'un ekibinin, Ariana Grande'nin onu menajer olarak bırakmasıyla ilgili hikayeyi çarpıtmaya çalıştığını söyledi: "Scooter'ın ekibi hikayeyi çarpıtıyor. Ariana hem Scooter'dan hem de Hybe'den ayrılıyor. Onun burada kalması kesinlikle doğru değil."  Ariana Grande'nin Scooter Braun ile yollarını ayırdıktan sonra kendi yönetim ekibini kurduğu bildirildi.

    Demi Lovato ise 2019 yılında Braun ile çalışmaya başlamış ve o dönemde şunları söylemişti 'Benim için hayaller gerçek oldu. Resmi olarak YENİ BİR MENAJERİM var. Ve herhangi bir menajer değil, tek ve biricik Scooter Braun.'  İsmi açıklanmayan bir kaynak Demi Lovato ve Scooter Braun’un yollarını ayırdığını ancak bu ayrılığın dostane olduğunu söyledi.  Braun’un geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinde Lovato için paylaştığı doğum günü mesajı ise bu iddiayı doğruladı.

    Ariana Grande ve Demi Lovato’yla birlikte 2019 yılında Braun ile anlaşan J Balvin de Mayıs ayında kendisiyle çalışmayı bıraktı.

     
      
    Ancak siz yine de kendisini Taylor Swift'le olan ve kavgasıyla tanıyor olabilirsiniz.

    Scooter Braun'un gözlerden düşüşü, ünlü şarkıcı Taylor Swift ile tartışması ile başladı.2019 yılında Taylor Swift'in beraber çalıştığı Big Machine Records'ı satın alan Braun, bu sayede Taylor Swift'in 6 albümünün haklarına sahip olmuştu. Swift bunu 'hayatımın çalışmasını elimden alan bir saldırganlık” olarak lanse etmişti.

    Swift ve Braun telif hakları sebebiyle anlaşmaya varamayınca, ünlü şarkıcı eski çalışmalarını "Taylor's Version" (Taylor'ın Versiyonu) adıyla yeniden kaydediyor ve ilk günkü gibi hayranlıkla karşılanan bu şarkılar başarılardan başarılara imza atıyor. Swift'in bizzat yazdığı şarkıları, albümleri ve ödülleri dahi satın alan Braun, geri adım atmadı.

    “Yıllarca kendi işime sahip olabilmek için büyük çaba harcadım. Şirketle yollarımı ayırdım çünkü bundan sonra her yeni albüm için imza attığımda, Scott Borchetta, albüm haklarını ve böylelikle beni, geleceğimi satabilecekti. Geçmişimden ayrılmak için çok acımasız bir seçim yapmak zorunda kaldım” diyen Swift, o dönem kendi yatak odasının zeminine uzanıp yazdığı şarkıları, kurduğu hayalleri, stadyumlarda sahne almasını ve kazandığı paralarla da klip çektiğini anlattı. Swift, müzikal mirasını Braun'a kaptırmamak için hiç üşenmeden albümlerini yeniden kaydediyor...  

    Tüm bu yaşananlar Swift'in sektörde takdir almasını sağlarken, herkes Braun'a sırtını dönmeye başladı.Şimdiye dek Braun ile yollarını ayıran ünlü isimler şu şekilde: Demi Lovato, Justin Bieber, 
    J Balvin, Ariana Grande, Tori Kelly, Usher...


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.