V – Layover Albüm Yorumu

V – Layover Albüm Yorumu
  • 1
    0
    1
    0
  • Rain Days: BTS grubunun sevilen üyesi V'nin ilk solo albümü "Layover"ın ilk şarkısı "Rain Day" V'nin o duygu yüklü sesiyle karşımıza çıkıyor. Daha çok caz havasında olan bu bu şarkı sözlerindeki derinlikle dikkat çekiyor. V'nin caz müziğine ne kadar hayran olduğunu bildiğim için bu tarz bir şarkıyla karşımıza çıkması beni şaşırtmadı ama şarkıdan etkilendiğimi söyleyemeyeceğim.

    Blue: V'nin sesini ne kadar beğensemde albümün ikinci şarkısı olan "Blue" benim için hüsranla sonuçlandı. Bu kadar duygu yüklü bir sese bu kadar basit bir şarkıyı maalesef yakıştıramadım.

    Love Me Again: Albümün baş şarkısı olan "Love Me Again" ayrılık ve özlem konularını anlatıyor. V'nin derin sesine albümdeki en uyan şarkı olduğunu düşünüyorum. Albümde en yüksek çıkışa sahip olan bu şarkı benimde albümdeki favori şarkım oldu.

    Slow Dancing: V, bu şarkıda aşkın derinliklerinden bahsediyor. Şarkı şu anda Spotify'da 15. sırada olmasına rağmen fazla bir etki yarattığını düşünmüyorum.

    For Us: Albümün 5. şarkısı olan "For Us" melankolik bir havayla karşımıza çıkıyor. Şu ana kadar albümdeki en az dinlenen iki şarkıdan biri olan "For Us" benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu.

    Slow Dancing (Piano Ver.): Albümün kapanışını "Slow Dancing" şarkısının piyano versiyonuyla yapıyoruz. Albüm genel olarak beklentimin çok altında kaldı. V'nin bu duygusal şarkılarını çok sevrim ama solo albümünde daha iddialı vokal performansaları, daha iddialı şarkılar beklerdim. Biraz da hareketli, enerjik şarkılarda olsaydı fena olmazdı. BTS, üyeleri arasında en az etkiye sahip solo çıkışı olduğunu düşünüyorum.

     

          

     

     


    Yorumlar (1)
    • açıkçası katılıyorum çok daha deep çok daha hit olacağını düşünmüştüm

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.