(Selçuk Sports=))Galatasaray Kopenhag canlı izle Exxen yayın linki

(Selçuk Sports=))Galatasaray Kopenhag canlı izle Exxen yayın linki
  • 0
    1
    0
    0
  • Galatasaray Kopenhag maçını şifresiz EXXEN'den şifresiz canlı izle kesintisiz maç linki Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray-Kopenhag maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan yaratmaya devam ediyor. Temsilcilerimiz Galatasaray, Ram Park'ta Kopenhag ile karşılaşacak.

    === >>> GALATASARAY KOPENHAG CANLI İZLE EXXEN

    Bu kritik maçta Bulgar hakem Georgi Kabakov düdüğü çalacak. Sarı-kırmızılı takımın önemli maç öncesinde eksik oyuncusu bulunmuyor. Oyunun yayın saati, kanalı ve muhtemel dizilişleri hayranlar tarafından merak konusu ve arama motorlarında araştırılıyor. Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray'ı temsil ediyoruz ve A Grubu'nun ilk maçında Kopenhag ile karşılaşacağız.

    Yarışmaya ilişkin tüm detaylar merakla inceleniyor. Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Galatasaray - Kopenhag maçı 20 Eylül Çarşamba günü saat 19.45'te oynanacak. Maçı Exxen'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Sarı-kırmızılı takımın önemli maç öncesinde eksik oyuncusu bulunmuyor. Galatasaray'ın bu maça tam bir kadro hazırlığı yaptığı, uzun bir bireysel antrenmandan geçen yeni transfer Wilfried Zaha'nın da maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

    UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Kopenhag maçı 20 Eylül 2023 tarihinde saat 19.45'te oynanacak. Maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Maç Exxen'den canlı yayınlanacak.Galatasaray: Muslera; Boy, Nelson, Abdelkerim; Angelino; Torreira, Ndombele, Kerem; Ziyech, Icardi, Zaha Hadid Kopenhag: Grabara; Merlin, Wavro, Dix, Yelet; Falk, Goncalves, Eyounoussi; Acholi, Oscarsson, Badji

    Sarı-kırmızılı takımın önemli maç öncesinde eksik oyuncusu bulunmuyor. Bu maça tam kadro hazırlanan Galatasaray'da, uzun süreli bireysel antrenmanlardan çıkan yeni transfer Wilfried Zaha'nın kadroda yer alması bekleniyor. Galatasaraylı Halil Dervişoğlu, UEFA kadrosuna seçilemediği için bu maça katılamayacak.

    Maçı Bulgar Futbol Federasyonu hakemi Georgi Kabakov yönetecek. Kabakov'un yardımcıları Martin Margaritov ve Diyan Valkov olacak. Bu maçın dördüncü hakemi Georgi Ginchev olacak.Galatasaraylı Halil Dervişoğlu, UEFA kadrosuna seçilmediği için bu maçta forma giyemeyecek. Galatasaray son 16 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı takım, geçen sezonun 32. haftasında derbide Beşiktaş'a yenilmiş ve ligde çıktığı 6 maçı da kazanmıştı 

    Simbom bu sezon 4'ü Trendyol Süper Lig maçı ve 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Danimarka Süper Ligi'nde 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Kopenhag ekibi, şu anda 8. haftaya giriyor. Danimarka ekibi Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle rekor kırdı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.