[[CANLI@İZLE]!!)Galatasaray Başakşehir Maçı canlı yayın izle şifresiz

[[CANLI@İZLE]!!)Galatasaray Başakşehir Maçı canlı yayın izle şifresiz
  • 0
    0
    0
    0
  • Galatasaray, Süper Ligin 6. hafta maçı bugün Cumartesi akşamı (20:00) Fatih Terim Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya geldikleri maçın ilk yarısı İcardi'nin 2 golü ve Milot Rashica'nın golü ile Başakşehir 3-0 önde bitirdi. Taraftarlar ve futbolseverler İstanbul Başakşehir Galatasaray maçını canlı kaçak şifresiz bedava donmadan canlı yayın Başakşehir Galatasaray maçı canlı izle Selçuk Sports, Taraftarium24, Justin Tv Galatasaray Bein Sports canlı maç izle Başakşehir GS izle Başakşehir Galatasaray Maçı Nereden İzlenir (Şifresiz) Başakşehir Galatasaray Maçı Nerede İzlenir (Şifresiz) Süper Lig canlı izle gibi aramalar yapıyorlar Galatasaray maçının resmi yayıncısı Bein Sports kanalıdır. sorularının yanıtı..


    >>> GALATASARAY BAŞAKLEHİR MAÇI İZLE MAÇ LİNK <<<<
    Süper Lig'in heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag sınavının ardından Süper Lig'e dönüş yapıyor. Bu seferki rakip, Çağdaş Atan'ın yönetimindeki Başakşehir olacak. Her iki takım da zorlu bir mücadele için sahaya çıkacak.

    Galatasaray, Okan Buruk'un liderliğinde bu sezon henüz mağlubiyet yaşamadı. Süper Lig'deki performanslarıyla dikkat çeken Cim Bom, şu ana kadar 4 resmi karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu sezon ligde üst üste 4. zaferini hedefliyor.

    Başakşehir ise Emre Belözoğlu'nun ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Çağdaş Atan ile çıkış arıyor. İlk maçında İstanbulspor'u mağlup ederek kötü gidişata dur diyen Atan, şimdi Galatasaray karşısında seri peşinde.

    İki takım arasındaki rekabete baktığımızda, bugüne kadar 30 kez karşılaştıklarını görüyoruz. Galatasaray 15 kez sahadan galip ayrılırken, Başakşehir 7 kez kazandı. 8 maç ise berabere sonuçlandı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.