Burcu Akgün "Deli Divane" ile sevenlerinin karşısında!

Burcu Akgün "Deli Divane" ile sevenlerinin karşısında!
  • 0
    0
    0
    0
  • Son zamanlarda belli aralıklarla karşımıza çıkan, kendine özgü yorumu ile beğeni toplayan Burcu Akgün, bu defa Sezen Aksu'nun “Deli Divane” isimli şarkısını seslendirdi. Sanatçı, daha önce de seslendirilen bu eserde kendi üslubunu çok güzel koruyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/3ptBp9Q6xo2CCFIBv7hR1z?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Burcu Akgün yeni şarkısı için şunları söyledi: "“Deli Divane”, son derece tutkulu, düşünceli, ruhu kabına sığmayan insanların şarkısı. Şarkının bazı yerlerinde içiniz içinize sığmazken bazı yerlerinde kendinize sarılıyormuş gibi hissediyorsunuz. Sezen Aksu şarkıyı ilk çıkardığı andan beri hayranlıkla dinlediğim bu şarkıyı seslendirme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım şarkı benim sesim ile de dinleyicisinde güçlü duygular uyandırır."

    Selim Seven prodüktörlüğündeki Nana Yapım etiketiyle dinleyicisine ulaşan eserin aranjesini ve bas gitar yorumunu bu defa Turgay Çelik üstlendi. Gitarlar Cem Nasuhoğlu, davul Alpdoğan Türeci, keyboard Koray Üsgülen ve kayıt, mix mastering Cansun Küçüktürk imzası taşıyor. İddialı klibin yönetmen koltuğunda ise Deniz Ermiş oturuyor. Koreograf ise Burcu Koçyiğit’e ait.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.