IDLES’DAN YENİ ALBÜM HABERİ 🌟 TANGK

IDLES’DAN YENİ ALBÜM HABERİ 🌟 TANGK
  • 0
    0
    0
    0
  • DANCER” 
     
    Birleşik Krallık’ın Bristol’lü grubu IDLES, bugün beşinci albümü TANGK’ı duyurdu. Grammy adayı CRAWLER'ın 11 parçalık devamı olan TANGK'ın yapımcılığını Nigel Godrich (Radiohead, The Smile, Beck), gruptan Mark Bowen ve Kenny Beats (Denzel Curry, Vince Staples, Benee) üstleniyor.  
     
    TANGK, grubun nefes kesici albümler serisinde şimdiye kadarki en iddialı ve çarpıcı kaydı. Godrich, Beats ve Bowen’in mükemmel birlikteliğiyle IDLES, son on yılda rock'ın en güçlü isimlerinden biri oldu. TANGK geniş kapsamlı, konsantre, yaratıcı ve dolaysız bir albüm. TANGK için ön sipariş: https://idles.lnk.to/TANGK 
     
    Albüm hakkında konuşan solist Joe Talbot, "TANGK... Aşka ihtiyacım vardı. Ben de bunu yaptım. Dünyaya sevgi verdim ve bu büyülü bir his. Bu bizim minnet ve güç gösterme albümümüz. Tamamı aşk şarkıları. Hepsi aşk..." 
     
    Hareketli ve sarsıcı ilk tekli "Dancer", videosuyla beraber bugün yayınlandı. Parçadaki bas ve gitar Talbot'a dans pistinde ter ve seks hakkında konuşmak için alan sağlıyor. (LCD Soundsystem'den James Murphy ve Nancy Whang'i de back vokalde duyabilirsiniz). Talbot, IDLES'ın temel yeni mantrasını sunuyor: "Kendimi sana veriyorum/Sen pistte hareket ettiğin sürece." 
     
     “DANCER”  

    VIDEO
     
    Şarkı yeni bir ilişkinin coşkusundan bahsediyor ama aynı zamanda IDLES ve hayranları ya da IDLES ve dünya arasındaki özel dinamikleriyle de ilgili. Bu bir aşk şarkısı, tıpkı TANGK'ın bir aşk albümü olduğu gibi -şimdi ya da sonsuza dek, yaklaşan boşluk hissini savuşturmak için yüksek sesle haykıracak bir şeye ihtiyaç duyan herkese açık. 
     
    Joe Talbot; "Dancer”, dans pistinin kalp atışından gelen, vücüdunuza yayılan, size müzikten, aşktan ve kendinizden hayat veren şiddettir." diyor.   

    .

    TANGK TRACKLIST

    IDEA 01
    Gift Horse
    POP POP POP
    Roy
    A Gospel
    Dancer
    Grace
    Hall & Oates
    Jungle
    Gratitude
    Monolith 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.