Canay Doğan’ın yeni teklisi “Darmadağın” yayında!

Canay Doğan’ın yeni teklisi “Darmadağın” yayında!
  • 0
    0
    0
    0
  • Yeni nesil şarkıcı-söz yazarı Canay Doğan, ilk Ep’si “Eskisi Gibi Değilim” için çalışmalarına devam ediyor. Indie-alternatif janrada boy gösteren Ep’nin bu bestesinin diğerlerinden farkı tüm enstrümanların canlı kayıt alınmış olması.

    Sevdiği birisi ile yaşadığı çözümlenemeyen çatışmalar ve söyleyemediklerini şarkı sözlerine döken bir Canay var bu şarkıda. Lead melodiler adeta kelimelerin ifade etmeye yetmediği yerde imdada  koşmuş, ruhun ifadesini kolaylaştırıyor. Ep’nin diğer şarkılarından daha farklı daha öteki daha hareketli belki fakat hepsinde aynı yolculuk hissi kulaklarda. Üçüncü yeni tarzda lead synth melodileri ve kelime tercihleri lise yıllarında dinlediği grupların esintilerini taşıyor. Darmadağın olmuş bir ruhun müzikal ifadesi.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/album/6d3WTujotBrNpMOup8mPyd?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Gitarda Mehmet Dilşad Peker, klavyede Oğul Can İlk, bas gitarda Mustafa Çelik ve davulda Toygar Ariz’in imzası bulunuyor. Kapak tasarımını Melodi Edremit üstlenirken şarkının fotoğraflarını ise Orçun Karamustafa çekti. Son olarak mimasteringde ise Orçun Ayata’nın imzası bulunuyor.

    Ep’nin havasına uygun olarak yine yolculuk hissini taşıyan “Darmadağın”, melankolik bir çatışmayı anlatıyor. Selim Seven’in yapımcılığında Nana Yapım etiketi ile Canay Doğan’ın yeni teklisi “Darmadağın” tüm dijital platformarda.

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.