onikincikat'ın yepyeni teklisi "Anılar" yayında!

onikincikat'ın yepyeni teklisi "Anılar" yayında!
  • 1
    0
    0
    0
  • Burak Erinç(vokal, ritim gitar), Kuzey Umut Duman(elektrik gitar) ve Batın Uysal(bas gitar)'dan oluşan onikincikat, içindeki karamsarlıkla umudu arayan 'Anılar' ile dinleyici ile buluşuyor.

    Müziğin birleştirip başlattığı arkadaşlıklarla kurulan grup adını ilk üretimlerini ve kayıtlarını oluşturdukları Umut'un evinden, kendi deyimleri ile  onikincikattan almıştır. Geçmişle yaşama veya güne ayak uydurma çabasında olmayıp, "benlik" yolundaki tüm zamanların birikimlerinden beslenen özgün bakış açısının ve sanatın deneyimsel tarafının hazzını yaşamak istemiştir ve bu çıkan işlerin temelidir. 

    Onları da beraberinde sürükleyen ve büyüten alternatif müziğin etkisindeki üretim süreçleri, kalıpların dışına çıkmak isteyen ve alternatif müziği yeni deneyimlerle çeşitlendirip sunan bir yol olarak tanımlanabilir. İlham alınıp büyüten bu yola saygıyla ve yaşanılan anın izleri ile çıkarılan bu işlerin ilki 'Anılar' onikincikatın bu yoluna ilk davettir.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/1i5B1zj9wPM9Vq4uajUYhg?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Yapımcılığını Selim Seven’in üstlendiği Nana Yapım etiketiyle dinleyicisine ulaşan şarkının düzenlemesi Altuğ Öncü, mix mastering işlemleri ise Stüdyo Arı’ya ait. Söz Burak Erinç, müzik Batın Uysal, Burak Erinç, Kuzey Umut Duman imzalı. Davul kayıt ise Cengiz Tural’a ait. Prodüktörlüğünün Hakan Kaya’ya ait olduğu şarkının kapak tasarımı Ezgi Kaş Erinç’e ait.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.