CANLI | Galatasaray Kopenhag Canlı izle, Galatasaray Maç link ,Exxen link

CANLI | Galatasaray Kopenhag Canlı izle, Galatasaray Maç link ,Exxen link
  • 0
    0
    0
    0
  • Kopenhag ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kopenhag kazanır 2.87, beraberlik 3.82, Galatasaray kazanır ise 2.37 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 10 (ç) tercihine 20.00 oran veriliyor. 
    GALATASARAY KOPENHAG MAÇI ŞİFRESİZ İZLE LİNK   
     
    Kopenhag 3 Puan Peşinde
    Kopenhag adına ya tamam ya devam maçı. Danimarka ekibi grupta oynadığı 5 karşılaşmada 5 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor. 2 hafta önce Allianz Arena’da konuk oldukları Bayern Münih ile golsüz berabere kaldılar. Bu beraberlik ile 2. sıradaki yerini koruyan Kopenhag grubun son maçında Galatasaray’ı konuk edecek. Parken’de konuk edecekleri rakibi karşısında kazanırlarsa gruptan doğrudan çıkmayı başaracaklar. Berabere kalmaları halinde ise Manchester United’ın puan kaybını bekleyecekler. Geçen hafta Danimarka Kupası’nda Silkeborg’a elenen Kopenhag’da moraller bozuk. Galatasaray maçı öncesinde Kopenhag’da önemli bir eksik bulunmuyor.

    Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

    Galatasaray Kazanırsa Gruptan Çıkacak
    Temsilcimiz Galatasaray grupta sadece 2 kez kaybetti. 2 mağlubiyeti de lider Bayern Münih’e karşı aldılar. 2 hafta önce Rams Park’da Manchester United’ı konuk eden Sarı Kırmızılılar karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Grubun son maçında ise Parken’de Kopenhag’a konuk olacaklar. Galatasaray bugün kazanırsa gruptan çıkmayı başaracak. Beraberlik halinde ise farklı hesaplar yapılabilir. Geçen hafta Süper Lig’de Adana Demirspor karşısında 3-1 kazanan Galatasaray, Kopenhag maçı öncesinde moral buldu. Okan Buruk’un ekibinin Danimarka’da galibiyetten başka düşüncesi yok. Maç öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

    Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

    İddaa Tahmini
    Kopenhag grupta 2. Sırada yer alıyor. Bugün kazanmaları halinde gruptan çıkmayı garantileyecekler. Grupta tek galibiyetini Manchester United karşısında alan Kopenhag’a bugün 1 puan da yetebilir ama grubun diğer maçında Manchester United’ın Bayern Münih karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. Galatasaray ise grupta 3. Sırada yer alıyor ve bugün karşılaşacakları Kopenhag ile eşit puana sahipler. Galatasaray kazanırsa gruptan çıkmayı başaracak. Galatasaray’ın varını yoğunu ortaya koyacağını düşünüyorum. Danimarka’da bu maçı kaybetmezler.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.