Merih Aşkın, “Yarına Açar mı Çiçeklerim” ile müzikseverlerle buluşuyor!

Merih Aşkın, “Yarına Açar mı Çiçeklerim” ile müzikseverlerle buluşuyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Kendine has tarzı ile gönüllere dokunan multi enstrümantalist Merih Aşkın, "Bir Kuş Olup Uçmak Gerek" üçleme albümünün üçüncü şarkısı “Yarına Açar mı Çiçeklerim” i sevenlerinin beğenisine sunuyor. 

    Birbirine bağlı üç hikayeden oluşan şarkılar, bir çocuğun gözünden yazılan ‘’Eksik’’ ile başlamış, aynı çocuğun ‘’Geçmediğin Tüm Köprüler’’ adlı hikayesi ile devam etmişti. Sözleri ve müziği yine Merih Aşkın’a ait son şarkı ‘’Yarına Açar mı Çiçeklerim’’ ise, kişinin hayat ile kurduğu umut ve umutsuzluk halini anlatıyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/52cFIuy9MgdWp4Ey4xE9qT?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Selim Seven prodüktörlüğündeki Nana Yapım etiketiyle dinleyicisine ulaşan eserin düzenleme ve kayıtları Merih Aşkın tarafından yapılırken, davulda Ethem Saran, bas gitarda Safa Yasin Akyol sanatçıya eşlik ediyor. Şarkının mix ve mastering işlemleri Berk Falay’a ait. Klip yönetmen koltuğunda ise Orçun Karamustafa oturuyor. Kurgu ve kapak fotoğraf illüstrasyonlarında da yine Merih Aşkın imzası bulunuyor. 


     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.